Samoopalovák

Otázku položila: Bývalá uživatelka #2990 25.3.2012 11:07

Ahoj holky, zkoušela jste někdy některá samoopalovací krémy nebo spreje?? Kterej byste mi doporučili?? Nechci vypadat jak sejra a do solárka mě nikdo nedostane, tak bych chtěla zkusit nějakej samoopalovák ale bojím se oranžových výsledků a fleků....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem jeden ( bohužel značku si už nepamatuju, ale nebyl to z těch dražších ) použila ale hrozně mi to smrdělo.....

  • Měla jsem niveu a garmier (myslim), vypadalo to přirozeně, ale chce to pořádně roztírat, ale fakt pečlivě, protože jinak se ty fleky udělají. Konkrétně ti to snad doporučí někdo jiný:)

  • Za mě Loreal :-) Prodává se zvlášť na tělo a obličej, před tím doporučuji pealing celého těla, výsledný efekt je bezchybný - jen to chce pořádně roztírat a dát si pozor např. na lokty a např. na nohách natírat do ztracena, ať nejsou vidět hranice...

  • Mohu doporučit jedině Ryor - samoopalovací mléko. Už jsem ho tady v poradně doporučila jedné paní, a také si ho hrozně chválila. Nesmrdí, opálená budeš už po 7 hodinách a stačí ho aplikovat jen jednou týdně. Já si ho mažu hodně i na obličej, protože jsem bílá jak stěna, navíc mám hodně citlivou pleť, to je další plus. A nedělá fleky, což byl u mě u předchozích opalováků ten největší problém :)

  • ja mela loreal ve spreji a ten byl super, jedine po cem jsem nebyla flekata :) ted mi byl doporucen krem balea, tak chci zkusit..

  • Já vyzkoušela různé značky, ale byly vždy vidět hranice a mapy na rukou (na zápěstí). Jak jsem si myla během dne ruce (dlaně), tak se mi krém smýval a ještě jak mi stékala voda na předloktí, tak to prostě bylo vidět a nevypadalo to dobře. Proto jsem je přestala používat.

  • ahoj.Můžu ti vřele doporučit opalováky od Fake bake.Stránky jsou fakebake.cz. Jsou teda dražší,ale zato velice super!!!Jsem světlý typ a po tomto opalováku si lidi mysleli že jsem byla u moře.Používala jsem ho i na svatbu.Musíš si k tomu koupit ještě peeling.Jediný problém v tom je, že se nanáší na noc musí působit přes noc

  • Ahoj, já jednoznačně doporučuji výrobky od xentan.cz. Jsou to velmi kvalitní výrobky z USA, nebarví oblečení, mají krásnou hnědou barvu (několik odstínů) a nesmrdí jako klasické samoopalováky!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist