Sado maso na přítele? :-P

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45034 9.10.2011 21:18

Jednou jsme se takhle s přítelem bavili na téma sex :-P bavíme se, bavíme se... a tak jsem mu řekla že bych chtěla někdy zkusit něco tvrdčího, na něm... aby byl bezmocnej :-)
a on mi řekl, že by to mohlo být fajn, že to někdy můžem zkusit... Už jsme spolu rok a půl a furt nic, tak jsem se rozhodla že si na něj něco nachystám... mam takovou vizi v hlavě a potřebovala bych jí zdokonalit.. Poradíte? :-)

Přijede zamnou, zalezeme si do pokojíčku, sdělíme si novinky, načneme vínko a pustíme TV, klasika :-) jenže já ho začnu svádět, shodim ho na postel a svlíknu triko, pod polštářem budu mít schovaný pouta, takže si ho spoutám. Potom... si to začnu před nim sama dělat, začnu mu ho třeba kouřit a v nejlepšim přestanu, budu mu týrat bradavky a dál nevim :D
co myslíte? třeba koupit bič a plácat ho tim po zadku? kolíčky na ty bradavky? vosk? nějaký prádlo, podvazky? :-)
Samozřejmně když přítel řekne DOST, tak přestanu, ale to asi nehrozí :-)
Díky za rady tipy popř. vlastní zkušenosti

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já včera nachytala 2 palestiny - jednou jsem ho přivázala k posteli, druhou jsem mu zavázala oči :-) Nebylo to teda SM, ale i to mu stačilo. Líbala jsem ho od rtů,přes krk, hruď, bříško, chvíli jsem ho kouřila a pak jsem nasedla a jela :-D Rozvázala jsem mu po chvíli ruce. Až jsem byla, tak jsem mu rozvázala oči a převzal to on :-) Určitě pouta - ale pozor, aby mu seděl obvod přes ruce. My jedny koupili, ale jsou úzké, tak je máme jen pro mě :-D Prádlem a podvazkama nic nezkazíš ;-) A nějakej bičík a třeba i kozačky vezmi :-)

  • Ahoj,
    já teda pouta chystám často a k tomu ještě většinou šátek na oči,
    jestli nevadí, tak ti vypíšu vlastní zkušenost:)
    Většinou si "odbudeme" jeden klasický sex, jdeme se vykoupat a tohle si necháváme na potom, přítele připoutám k posteli a zaváži oči, pak si dávám záležet na tom, abych se ho nikde nedotýkala, takže vlastně "neví" co se bude dít. Chvilku si s ním jen tak hraju, různě koušu, škrábu, potom "nasednu" a hra ještě pokračuji ve slovním projevu. Tyhle slovní hry jsou obecně skvělé. Přítel mě oslovuje jako "paní", takže má člověk hned pocit, že je ten "nahoře". ;)
    Vosk chceme už dlouho vyzkoušet, ale ještě jsem nesehnala ten speciální na tohle, který tolik nepálí. A podvazky doporučuju :)
    Na bičík bych se přítele zeptala, jestli je třeba vůbec pro, ale ruka ti bude pro začátek nejspíš stačit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist