STYSKANI /po přítelovi/

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31792 28.7.2011 10:24

Ahoj holky!
Je mi 18..máme tu prázdniny, a zatím jsem se viděla s přítelem jen 2x-napřed já byla na 3týdny pryč, on v Americe, a ted jsem opět odjela na 3týdny /nešlo to jinak zařídit/ a tak jsem se chtěla zeptat, jak nakládáte s tím, když se vám tak strašně moc stýská. Odjíždím do ciziny, takže si nebudem moct volat každý den, a net tam moc nebude..
Jen tak jsem to sem napsala, třeba někdo má nějakou radu :) Jinak minule jsem to dělala tak, že jsem psala dlouhé zprávy ve wordu a když jsem měla net, tak to posílala.. mám s sebou i jeho tričko, ve kterém spím.
Pak je ale skvělý, když se po tak dlouhé době setkáte:) ..
Určitě někdo z vás byl v podobné situaci a to třeba i dlouhodoběji.. Pokud některá z vás může něco k tomu říct, budu ráda:) aspon si o tom promluvit, není špatné.

Mějte se!:)

Amalka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle jsem zažila taky - loni odjel přítel na 3 měsíce do zahraničí - přijela jsem za ním po měsíci na návštěvu a pak jsme se neviděli 2 měsíce, než se zas vrátil domů.
    Teď jsem v zahraničí já na 4 měsíce a naposled jsme se viděli 1. července.
    Řešíme to tak, že si voláme přes Skype, ale vymyslela jsem ještě jednu skvělou věc, na kterou se tohle odloučení dá využít - na psaní dopisů. Protože kdy jindy už si chcete posílat dopisy, když ne teď? Je to skvělý, najít ve schránce dopis nebo pohled, psanej rukou ;)
    A samozřejmě je důležitý mít nabitej program, to pak na stýskání není moc čas :)

  • Já se s manželem vídala za svobodna taky jen 1x za 3 týdny. Bydleli jsme 160 km od sebe, oba jsme pracovali, tak to jinak nešlo. A musím říct, že nás to naučilo nebýt na sobě závislí a důvěřovat si. Pravda, zas jsme měli ten net, ale na druhou stranu jsme to tak neměli jen o prázdninách, ale 2 roky :-). Nestav se k tomu jako k trápení, ale jako k těšení :-)

  • Já myslím, že to, co děláš je nejvíc, co můžeš, ve vašich možnostech asi víc nedokážete, jako abyste si spolu volali nebo tak...spíš se musíš zabavit něčím jiným, abys na něj pořád nemyslela...to je asi jedinná rada...
    Jinak já ani přítel nikam nejezdíme, abychom mohli být spolu co nejvíc ;)

  • 3 tydny nejsou zas tak strasne dlouha doba.. o to vic se muzete tesit az budete moct bejt spolu, ne :) naopak bych rekla, ze i takoveto odlouceni dokaze vztah posilit :)

  • Verousek8928.7.2011 13:13

    Já jsem to měla takhle s přítelem rok, vídali jsme se pouze o víkendech po 3 týdnech, měsíci, .. jak kdy .. nejdůležitější je se zabavit, aby jsi pořád jen neseděla doma a nečekala na mail :) Je špatné se na někoho takhle hodně upínat. Víc udělat nejde, najít si nějakého koníčka, zajít ven s kamarády, pobavit se ;)

  • nemůže jet přítel s tebou?to by bylo bezva coo :-)) drž se

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist