SŠ - problém

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412144 30.11.2020 18:40

Ahoj, potřebuji znát i další názory a pohledy na mou situaci, protože potřebuji nějak vyhodnotit správné řešení. Inu... jsem na nejtěžší škole široko daleko (škola si hraje na neskutečnou prestiž, ale ve skutečnosti stojí za nic...). a jsem ve druháku. Už od prváku máme (já i celá má třída) problém s jedním učitelem, který si na nás vylejvá zlost. Respektive známky má ovlivněné emocema (zřejmě jak se ten den vyspí...), řve na nás např. že jsem hloupý a máme jít pracovat, protože pro nás je ta škola ztráta času, není schopen nic naučit a jakmile má někdo nějaký dotaz, uděla z něj akorát před zbytkem třídy hlupáka. S příchodem online výuky přišlo i zadávání nesmyslně dlouhých prácí ze dne na den ( od 8 do 15:20 hodiny online výuka + pak další třeba 4 hodiny práce na výkresech...). Každopádně můj problém je ten, že se z toho začínám jaksi hroutit. Kvůli stresu z jeho věčných urážek jak na mou osobu, tak na celou třídu nemůžu spát, nemám chuť k jídlu,... Nyní to řešíme i s třídnim a prý nejsme jediná třída, co s ním kdy měla problém, jenže nikdy to nikdo neřešil.... Můj dotaz zní, jestli by jste na mém místě dávali naděje, že se něco změní a třeba nás nebude učit (obzvlášť ne na maturitní předmět, který nás učí nyní), nebo to mám prostě vzdát a co nejrychleji vypadnout.

Asi by bylo dobrá říct, že známky mám z jiných předmětů dobré, žádný problém. Škola mě né že vyloženě baví, ale dá se to přetrpět. Navíc mám dobrou třídu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to je velká nepříjemnost. Považuji za dobrý krok, že to řešíte s třídním učitelem. Spoléhala bych v tuto chvíli na něj, obzvlášť, pokud říká, že stížnosti jsou i odjinud. Určitě bych sbírala podklady, abys mohla dokázat, že při distanční výuce byly úkoly opravdu přehnané. Jinak bych asi zapojila rodiče, ideálně na třídní schůzce (které teď nejsou a nebudou:-(). Takové chování, jak ho popisuješ, není přijatelné. Je to pro studenty nedůstojné. Tak hodně štěstí.

  • JanaTepla23.6.2021 15:28

    Dobrý den, mám otázku. Sice nám distanční výuka skončila, ale mému synovi se styl výuky líbil. Opravdu do té školy něco dělal :D Příští rok nás ale čekají přijímačky na střední školu, a protože syn má problémy v matematice, tak hledáme, kde se učit. Manžel narazila na: <a href="https://nanecisto.online/">nanecisto.online</a> a tak se ptám, nemáte tu někdo s tímto webem zkušenosti? Chceme se na přijímačky se synem dobře připravit totiž :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist