SŠ Zahradnická a Technická v Litomyšli ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #460367 1.10.2022 23:28

Ahoj, dcera chce jít na tuhle školu. Vím že jí do toho nemám moc co mluvit......Chce na obor chovatel exotických zvířat. Byli jste někdo na této škole ? Jaké máte zkušenosti ? Pustili byste tam svoje dítě ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je podzim tudíž i dny otevřených dveří. Doporučuji navštívit a popovídat si jak s učiteli tak ( většinou provádí ) studujícími žáky. Rozhlédnout se po škole. Osobně nevidím důvod do toho dítěti jakkoliv zasahovat, vždy může přestoupit jinam když změní názor .

  • Anny00012.10.2022 8:25

    Těžko odpovědět, pokud člověk konkrétní dítě nezná. Máme tam dceru, přecházela z gymplu, za sebe bych raději volila Hradec, Střední odbornou školu veterinární, ale dceři se tam líbí, hodně pracují u zvířat. Zajímejte se o uplatnění po dokončení školy, případně o předměty nutné pro návaznost na další studium.

  • crazygirlxD21.10.2022 9:12

    Mrkněte se na dny otevřených dveří. Já jsem tam byla a moc mě to nezaujalo. Ale třeba to bude to pravé pro vás. Jako přišlo mi fakt divné, aby nás tam učili o tom, jak funguje krepová páska od https://www.jarico.cz/lepici-pasky-krepove-lepici-pasky-katskup31020.php a kde se dá využít. To snad už dávno vím, ne? Navíc jako budoucí zahradnice a floristka bych si představila vzdělání na trochu jiné úrovni. :) Tak jsme šla na floristiku do Hradce Králové. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist