ŠPATNÝ VÝSLEDEK REPRODUKČNÍ IMUNOLOGIE

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21283 12.4.2012 10:34

Holky, tak už vím proč se nám s manželem už přes 3 roky nedaří. Došly výsledky imunologie a mám na něj v těle až 5 krát zvýšené protilátky. Volala jsem na CAR a Prednison by to měl spravit. Máte s tímto postupem některá zkušenost a vyšlo to? A jak dlouho před IVF jste ho braly? Jsem moc ráda, že už vím kde je chyba... A snad to tentokrát vyjde.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prednison se dává vlastně u každého IVF ,alespoň v CAR kde jsem byla já.Každopádně jsem ještě měla Dexamed.V ijjekci.Zeptej se na to.Určitě si s tebou poradí a zadaří se vám.Nám se také zadařilo.:-)Měla jsem teda jen hraniční hodnotu ,ale i tak to byl problém.Hodně štěstí.:-)

  • Mně také naměřili 5x zvýšené protilátky - manžel si vytvářel protilátky sám proti svým spermiím (nevím, jak je to možné) a já na jeho protilátky reagovala zvýšenou imunitní reakcí. Od Vánoc 2011 jsem brala Prednison a museli jsme mít chráněný styk. Na konci února 2012 jsme šli na kontrolu. Vnitřně jsem věřila, že jsme se uzdravili, protože jsme to s manžou brali fakt poctivě. Pan doktor řekl, že i když to dopadne dobře, tak spolu můžeme bez kondomu spát jen v době ovulace, že si to tak příroda zajistila, že v době ovulace vypíná ženské tělo svůj imunitní systém:-)...no, tak jsme ani nečekali na výsledky a v první ovulaci 27.3. jsme se posnažili bez ochrany....a ono ejhle...12DPO my už vyšel pozitivní těhotenský test.....takže ber prednison fakt poctivě (já to brala v rámci snídaně, mi to pak líp sedlo na žaludek a netočila se mi po tom hlava) a hlavně chráněný styk.....většina říká, že po 3 měsící se to spraví....já na to spoléhala a i v našem případě to klaplo:-) tak držím palce!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist