S přítelem jsme se pohádali kvůli tomu, že jsem mu hned neodepsala

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361977 25.3.2016 12:15

Ahoj holky, poradíte mi prosím. Mam přítele, včera jsme se po telefonu trosku nepohodli. Vyčítá mi, že jsem tu pro něj nebyla když mě potřeboval. Jde o to ze jsem mu asi 3 hodiny neodepisovala, protože jsem měla mobil v tašce a cvičila jsem. Za tu dobu se toho stalo hodně.. a já si teď vyčítam, že jsem tu pro něj nebyla. On tohle nechce slyšet, říká že odepsat jde vždycky. Večer jsem si ještě psali a samozřejmě já i on jsem říkali věci, kterých asi lituje i on. Nevím co mám dělat, jestli mu mám napsat a omluvit se. Nebo čekat až napíše on..
Ve vztazích moc zkušenosti nemám.. nebo spíše s takovými problémy. :(

  • 25.03.2016 18:15:48 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8925.3.2016 12:47

    Přijde mi to dětinské. To máš nespat, chodit s mobilem i do sprchy a tak, aby ses náhodou nezapomněla? 8-o Máš koníčky, zájmy, povinnosti a to je rozhodně přednější než mobil. Předpokládám, že to byla výjimečná situace, že prostě se stalo, žes najednou nepsala delší dobu, tak co blázní? :-o

  • Už si se omluvila, prostě se to stalo. Určitě byla situace i obráceně, kdy se neozval on. Nevím, zda s tímto přístupem je to člověk do budoucna. Vyčte ti vsechno a ty jsi ta špatná. A pokud ti vyčte, že trám nejsi pro neho- no comment 8-o ozvala jsi se až to šlo. Kdyby jsi byla v práci, kde na směnu člověk mít mobil nesmí, tak by taky vysiloval?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist