S přítelem flirtují jiné ženy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439275 2.12.2021 14:47

Ahojky, co byste mi poradily? Kolem přítele se v práci vždycky motají samé krásné, štíhlé ženy, které s ním flirtují. On to sice neopětuje alespoń předemnou, ale ani tak mi to moc nepřidalo na sebevědomí. Oproti nim nejsem tak hezká a štíhlá, na některé jsem se musela i já podívat. Když se s nimi potkáme někde venku tak on mě sice vždycky představí jako svojí přítelkyni, ale jim to asi tolik nevadí. Stejně po něm hájejí pohledy a občas ho i jemně osahávají. On je nechává, vidí to ale nic jim neřekne. Ptala jsem se ho na to jestli mu to přijde normální a jen mi řekl, že to ani nevnímá a nevidí na tom nic špatného. Opáčila jsem jestli by mu to nevadilo když by to bylo naopak a řekl mi, že v tom nevidí nic problematického pokud bych s nima neměla něco víc.
Nějak nevím mám v takové situaci dělat? Co byste mi poradily? Nebo to jen vnímám moc černě?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy2.12.2021 19:12

    Nesouhlasím, že je třeba makat jen na zevnějšku. To by pak mohlo vypadat, že partnery si vybíráme jen a pouze podle vzhledu. Nakonec krása je pomíjivá ;-) Nicméně netvrdím, že vám to nepomůže zvednout sebevědomí, ale nikdy nehubněte apod. kvůli cizímu, ale kvůli sobě! Je třeba pracovat na sebevědomí, sebepřijetí a sebelásce. Pak Vás filtrování holek s Vaším přítelem nerozhází.

  • Aj ja suhlasim, problem mas ty a nie on. Bud si zacni zvysovat sebavedomie, alebo si zacni hladat seberovneho, napriklad tuctoveho intelektuala. Zdravy sebavedomy chlap sa totiz rad obzrie, zaflirtuje, tak ako aj ja si rada zaflirtujem s cudzim peknym chlapom, beriem to ako spestrenie vztahu. Predsa len po rokoch je to uz vacsinou o vareni, upratovani, a flirt nastartuje aj aj ine funkcie :-D tela. Inak ak sa budes uz na zaciatku vztahu tvarit ako ziarliva putka domaca, dlho s tebou ten chlap nevydrzi. Partneri si musia byt totiz rovnocenni aj v sebavedomi, nielen nejakych zalubach a vedomostiach.

  • janae852.12.2021 15:05

    Upřímně? Seberte se! Začněte sama se sebou něco dělat, hýbat se a cvičit, víc o sebe pečovat. Žádný chlap nechce mít vedle sebe nějakou puťku s rozplizlým zadkem, tlustejma stehnama co se o sebe nestará a žádná ženská nechce vedle sebe nějakého chlupatého pupkáče, co deodorantu slyšel jen v reklamě :-D Jako jsou i takoví, ale to jsou hodně neobvyklí lidi.
    Dřív nebo později začne víc porovnávat vás a ty hezčí v jeho okolí. Kam až to zajde závisí jen na něm. Že se po něm koukají jiné a flirtují s ním? No tak máte doma pěkného chlapa, buďte ráda, ale taky se snažte. V nějaké otázce dřív tady padla věta, která se mi moc líbila a to že vztah není pohádka a musí se na něm pracovat. Očekávání slepé lásky bez aktivity je cesta ke konci vztahu, ale je jasný že je to pro nějaké trubky jednodušší než něco začít dělat. Proč to říkám? Protože svého bývalého jsem získala stejným způsobem. Opustil tu, která se o sebe přestala starat a brala ho jako samozřejmost. A víte co? Vůbec to nebyl špatný chlap, měl skvělou povahu a nebyl to žádný povrchní blb. Rozešli jsme se jen kvůli tomu, že vzal práci v mimo evropu a já se nechtěla stěhovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist