S jakými plenami jste spokojené, a které nedoporučujete?

Otázku položila: Jitinka 7.1.2016 19:25

Ahoj, prosím vás, jaké používáte plenky pro miminka a jste s nimi spokojené a které naopak nedoporučujete? Děkuji

  • 07.01.2016 20:18:44 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 07.01.2016 20:18:44 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme vyzkoušeli také spoustu značek, nejvíc se nám osvědčily zelené Pampers, ty používáme dosud a nikdy nebyl jediný problém. Každé dítko je jiné, některé může používat i "obyčejné" plíny, jiné se po všem oprudí. Náš malý se mi nejvíc oprudil po plenkách z Dm-ka Babylove a vůbec mu nesedly ani šmoulíci. Zkoušeli jsme i z Kauflandu Wickies, ale u těch mi přijde, že nesají a dítě je v mokru a gumičky nepruží. Oranžové Pampers byly fajn, dokud se nezačal malý víc hýbat, to pak všechno proteklo, kolikrát až za krk :-( Takže za mě jedině zelené Pampers ;-)

  • Já zkoušela asi kde co :) Pampers (oranžové, vel.4) mi hodně propouštěly stolici, takže se jim už snažím vyhnout. Používali jsme plenky z Polska (Auchan) a ty byly fajn, teď se nám i hezky osvědčily plenky z Tesca (né ty úplně nejlevnější, ty mají izolepu místo suchého zipu, ale takové v zeleném obalu). Hezky sají, i po noci je dupka relativně v suchu, zatím bez jediné nehody. Co se mi moc neosvědčilo, byly plenky z Glóbusu, tuším že byly s pandou, často se nám trhal ten suchý zip a odlepoval se. Šmouly z Albertu taky ucházející, ale Tesco jsou podle mě o fous lepší. Jednou jsme vzali i z penny, a super :) No, abych to shrula, hlavně se vyhnout oranžovým pampers :D

  • stejne neni nad latkovky :-)

  • tak my pouzivali bile Pampers premium care do velikosti 3 a potom smouliky z Albertu a obcas i latkovky. Ktere nam vubec nesedly, byly zelene Pampers

  • Tak my prvni mesice meli Pampers prwmium care, zkouseli jsme i oranzove Pamper, kt jsme dostali a ty jsou naprosto nevyhovujici a protekaly. Cca od 5m pozzivame zelene Pampers a spokijenost, ted jsme jako nouzovky meli smouli z Alberta a taky se daji, jen mi prislo, ze moc jde vice citit nez u Pampers, ale neprotikaji ;-)

  • Ahoj :) používáme pampers premium care ale střídám i s babylove Dm drogerie osobně si myslím tedy i po zkoušce savosti i na pocit suchosti jsou lepší a levnější babylove DM :)

  • U první dcerky jsme nejvíc používaly pampers sleep and play po všech jiných byla opruzená. Když jí byl asi rok tak už jsme mohli používat i jiný protožr začala chodit brzo na nočník, takže jsme kupovali v dm ty natahovací jako kalhotky a na noc obyčejný z alberta (ty bez šmoulů), druhá neměla problém s opruzeninama, takže jsme převážně používali plenky z alberta a nikdy neprotekly. Ted u třetí jsme darem dostali pampersky ty aktiv baby a máme ještě tak na čtvrt roku vystaráno :-)

  • alenabartackova7.1.2016 23:41

    Do 4 mesicu jsme pouzivali plenky Dada z Ontexu, pak zacaly protekat a od te doby pouzivame oranzove pampers sleep and play.

  • Elis188.1.2016 7:55

    Na zacatku bily pampers, pak latkovky, ale at sem koupila jakykoliv, nikdy se neosypal. Takze na csty mu stacili a staci i obycejny z albertu za 160korun..

  • U prvního jsem zkoušela různé značky a tehdy byly dobré Helen Harper :-) ale to už je dlouho. U dalších dvou synů zelené Pampers a byli vždy nejlepší. Teď je budu určitě kupovat zase. Navíc dopadly nejlépe v D-testu. Až když měli plínu jen na noc, tak jsem kupovala zelené Tesco. Každá maminka si stejně pak osobně vyzkouší, co jí vyhovuje :-) Kamarádka kupuje na netu nějaké německé a chválí, ale značku nevím.

  • Jak jde vidět tak každý si vybere něco, u nás neprošly žádné kromě zelených pampers, takže to chce opravdu vyzkoušet a budete mít to štěstí, když vám sednou ty levnější 😉

  • lulatko8.1.2016 18:07

    Pampers Sleep and Play pohroma, na to, čím jsou napuštěný, jsem reagovala i já. Bez problémů byly zelené Pampersky Active baby. Nevím, jestli jsou ještě Huggies, s těmi taky nemám dobrou zkušenost. Bílý pampers premium jsem měla jednou darem a nijak odvázaná jsem z nich nebyla, ačkoliv jsou to snad nejdražší plenky. Navíc pro malé mimino mi uplně vhodné nepřijdou kvůli kyčlím, jsou strašně tenký.
    Krom zelených pampersek mám výbornou zkušenost s Bella Happy, nejsou ničím napuštěný, takže aspoň žádné sr*čky navíc, sají dobře, nehod minimálně, oproti pamperskám jsou navíc levnější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist