Rýma

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26929 30.3.2011 10:31

Zdravím všechny :-) Ráda bych se vás zeptala, jak se zbavujete rýmy? Používám sprej do nosu Olynth, ale ten se nesmí užívat nějak dlouhodobě, tak by mě zajímalo, co zabírá vám, ať už léky nebo nějaké babské rady. Jinak rýma je opravdu šílená, balíček papírových kapesníků mi vydrží hodinu, hodně kýchám, zkrátka takové nachlazení :-( Děkuji moc za rady a přeji vám krásný jarní den :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojik ja při nachlazeni si dělam zazvorovej čajik s citronem je to uplně super a davam si kapky echinacei je na imunytu.A na rymu nic moc nemam musi se smrkat smrkat a smrkat.Ja žadne kapky do nosu nepouživam mě to děla zle v nosu.

  • lucius111130.3.2011 10:45

    Ahoj, já stříkám mořskou vodu nebo vincentku, jelikož kojím, tak ani nic jiného nesmím. lépe se mi dýchá. Jinak ten zázvorový čaj je také dobrý, ale na chuť moc dobrý není :-)

  • Ahoj, ja mam rymu v podstate od zacatku, sice se to s pribývajicimy tydny lepsi,ale porad ji mam. Me hodne pomaha kdyz si dam na radiator tu nadobu jak se z ni odparuje voda a do toho nejake kapky (ja pouzivam od justu 31 bylin) nebo do aroma lampy a kdyz jdu spat tak jeste cicham takovou mentolovou tycinku,da se koupit v lekarne. Ze zacatku jsem si strikala bioparox,ale ted mi prijde toto vhodnejsi pri tehu. A nemas nejakou alergii jak zacina jaro??

  • Ahoj, já jsem těhu, rýmu jsem měla snad nějaký měsíce v kuse a furt jsem jela Olynth několikrát denně. Byla mi pak doporučena Vincentka, což mi teda vůbec nepomohlo, ale teď už rýmu naštěstí nemám ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist