Rychlozavinovačka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43988 27.6.2011 14:16

Ahoj, mám dotaz ohledně zavinovačky do autosedačky. Nemáme auto, takže až pojedeme z porodnice, poveze nás někdo z rodiny a budeme mít půjčenou autosedačku, nevím ale, jak pak se zavinovačkou, nebo vlastně může jet mimi bez ní, že ? Mám klasickou zavinovačku a rychlozavinovačku, ale to jistě do autosedačky nepůjde a na tu jednu cestu nechci nic kupovat. Takže asi mimčo obléct tepleji, nebo můžu pak přes něj dát deku ? Máte nějakou radu ? Děkuji moc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak záleží kdy se narodí....ale v tomto období určo stačí jen obléknou a dát deku kdyby foukala nebo pršelo...v autě se hned spotí

  • cudla27.6.2011 15:29

    rychlozavinovačku do auta určitě nepotřebuješ....kdyby bylo chladno,přikryješ mimi po cestě do auta dekou a v autě bude teplo.Syn se narodil v listopadu a taky jsme jeli bez ní.

  • Tak vzhledem k tomu že to má být teď někdy, určitě rychlozavinovačku do autosedačky potřebovat nebudeš. V případě že budou vedra (což má být až do čtvrtka) tak úplně stačí lehký dupačky a lehkou čepičku. (Já dceru vezla v pětatřiceti stupních a měla jen šatičky.) Jestliže se ochladí dej i svetýrek a teplý capáčky na nožky, možná středně teplou čapku. Když bude foukat tak dečku, v případě že by pršelo, tak buď slídu, nebo dečku přehoď přes autosedačku, než přejdeš od budovy do auta.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist