Růst vlasů

Otázku položila: Anonymní uživatelka #439948 20.12.2021 9:27

Ahoj holky, je mi 16 a od přírody mám takové jemné vlasy, pomalu rostou, nejsou pevné a pořád padají, všude mám vlasy stačí si je dát za ucho a už mám v ruce vlasy..
No a chtěla bych aby byly hustší, pevnější... Nevíte co s tím? Jestli nějaké doplňky stravy z lékárny, nebo masky na vlasy.. já si nevím rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.12.2021 11:22

    Vezmu to komplexně. Na kvalitu a růst vlasů pomáhá Biosil plus - v lékárně ho koupíš za pár korun. Na vypadávání vlasů mi pomáhá zábal z oleje ostropestřece mariánského - jakákoliv značka a na udržení pěkných vlasů je také třeba přírodní produkty - šampón, kondicionér, masky, živé vitamíny a olej z rakytníku na roztřepené konečky vše používám od značky Natura Siberica. Také mám velmi jemné vlasy a rozčesávání bylo vždy peklo. Stačilo aby foukl vítr a vlasy byly zacuchané. Od té doby, co právě používám rakytníkoví olej na roztřepené konečky a živé vitamíny od Natura Siberica s rozčesáváním nemám problém, i když si vlasy při spaní zacuchám Vlasy nechám volně uschnout, žádné jiné úpravy nedělám - pouze vlasy do culíku či drdůlku..

  • zoink24.5.2022 11:19

    Ahoj, já tohle řešila po porodu. Ani předtím jsem vlasy neměla kdovíjaké kvality, ale potom to bylo fakt peklo. Hodně mi pomohl (a pomáhá) tekutý keratin, není sice levný, ale výsledky jsou znát a potom používám bylinkový porcovaný čaj z lékárny na podporu lepšího stavů nehtů, vlasů a kůže. Na čajíky moc nejsem, koupila jsem si krabičku na čaj https://www.firemnikrabicky.cz/krabicky-na-caj/ a mám ji stále na lince, abych si ho nezapomněla uvařit :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist