Rozmočil se mi důležitý papír

Otázku položila: Anonymní uživatelka #411262 14.6.2020 18:54

Mám velký problém. Dala jsem si jeden důležitý papír (lékařské potvrzení) na ledničku v deskách. A po pár dnech jsem přišla a on bdo na zemi v louži vody. Je to jak naschvál. Asi spadl průvanem nebo to neudržel magnet, vypadl z desek/fólie a spadl do vody, která vytekla z mrazáku, protože ho asi někdo špatně dovřel. Ten papír byl mokrý a slova a razítko rozpité, ale čitelné. Jsem z toho opravdu moc špatná. Jasně, řeknete, že jsem blbá a nezodpovědná, ale i mojí rodiče dávají papíry na ledničku a nikdy se jim to nestalo. Jenom já mám takovou smůlu. Kdybych šla znova k doktorce, že to potřebuji znova, protože mi to spadlo do louže, budu za úplného idiota a bude to znít jako hodně dětinská výmluva. A nebo to můžu odevzdat takhle a riskovat, že mi druhý strana vynadá jestli mi to přijde normální a že jsem drzá odevzdat to v takovém stavu.
A nebo mě napadlo, to usušit, narovnat a rozpitá místa zakázat bílou fixou nebo zmizíkem. Ale bojím se, aby to nebylo ještě horší.
Prosím, nenadávejte mi. Nenapadá někoho, co by se dalo dělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vzala bych ten rozmoceny a sla k dr pro novy..

  • Taky bych to normalne vyresila tim ze bych zasla k dr a pozadala o kopii protoze se ti papir znicil..vubec v tom nevidim zadny problém.. mne se kolikrat stalo ze jsem cestou k autu zmokla i s papirem, ale nikdy to nebyl nejaky dulezity papir.

  • Z mého pohledu je spíš na výsměch vaše snaha o opravu papíru... Rozmočený, pokreslený fixou.. :D
    Normálně bych poprosila o nový papír, že se vám stalo tohle a je to. Nikdo nic řešit nebude

  • macicekkajik14.6.2020 19:07

    Jde vidět, že jsi ještě mladá. Zavolala bych lékaři, který ti vystavil potvrzení, aby ti ho poslal znovu a poslal ti ho třeba na mail, nebo že se pro něj zastavíš, že se stala nehoda a je nečitelný. Vždyť to není takový problém. Stávají se horší věci, než rozmočený papír.

  • stát se to může, i když tahle souhra náhod byla opravdu blbá, nedělala bych na dokumentu jakékoliv zásahy.
    ano, bude tě to nejspíš stát 250 Kč za vystavení nového, ale takové věci se dějí. Navíc pokud jsi za to zaplatila, Dr v zásadě může být jedno, co se stalo s původním potvrzením. Klidně i kdyby jsi potřebovala druhé, tak na to nemá důvod cokoliv říct.
    Papír se mi sice nezamokřil, ale prostě se mi stalo, že jsem ho založila tak důkladně (aby se mu nic nestalo), že sem ho nakonec nemohla najít. Normálně jsem tio Dr řekla, ta bez jediného slova vystavila nové a bylo to v pohodě. Po tom, co už jsem měla v rukách nový, jsem našla i ten starý :D
    Jsme jenom lidi a nemá smysl se nad čímkoliv takhle hroutit a přemýšlet nad tím, jak něco zničeného zkusit "napravit" takhle nešikovně, jako je bílá fixa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist