Rozkousané bradavky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #230763 10.12.2019 14:30

Ahoj. Mam 7 mesicni kojene ditko. S prikrmy nema problem vsechno sní. Ovsem ted ma 2 zuby a zacal me kousat, vzdycky reknu Ne! nebo Au! Ale on se vzdy jen na me podiva, prisaje se a zase kousne. Z toho zkouseni uz mam uplne zmordovany bradavky. Bohuzel nechce flasku, um jsem zkousela 3 druhy, kloboucky, odsat mleko a podat lzickou,strikackou,v lahvi ... bez uspechu. Nevím jak dál. Hlavne se bojim aby mel dost tekutin, redim prikrmy a snazim se aspon vodu strikackou, ale dost mi toho vyplive. Pres den kojeni 2x v noci 4x. Poradite ? Chtela bych prestat kojit, uz mi to zacina byt neprijemne.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje kamarádka používá na bradavky krém od značky Avent je dostupný na netu a stojí 239 Kč,já si ho pořídila také i když náš Erik ještě nemá čím kousat ale do zásoby se hodí...

  • Ja mam dobre zkusenosti s krem na bradavky z dm. Pro mimco naprosto neskodne. A za me spokojenost. Stoji asi 60 kc

  • buccaneerka210.12.2019 18:14

    A co vodu z hrnečku? Mně malá pila od 6 měsíců z plastového kelímku celkem ochotně. Později kolem asi 10 měsíců přešla na lahev s brčkem (pila by i z jiné, ale tu kousala a potom kousala i mě). Vodu stříkačkou - to jsem ještě neslyšela, že by takto někdo zajišťoval pitný režim. Pokud by pijete z hrnečku, dejte ho i dítěti. Naučí se. Párkrát se polije, ale oblíbí si to a naučí se.
    A nabízíte mu obyčejnou vodu, nebo pořád jenom mléko a umělé mléko? Dětem chutná obyčejná voda. A mimochodem - když jsem dceři připravila umělé mléko v lahvi (když jsem měla zrasované bradavky do krve), hystericky plakala a před flaškou zdrhala. :-D
    Jinak mě když dcera párkrát kousla při kojení, tak jsem automaticky křikla bolestí, prso jí vzala a už nedala. Pochopila a příště už nekousla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist