Rozesla jsem se s pritelem, protoze mam dluhy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #338459 5.12.2015 23:10

Ahojky dnes jsem zazila nejdivnejsi konec vztahu jaky mohl byt ,vubec nevim jak se s tim poprat podnet prisel z me strany popravde je to tak ze mam dluhy o kterych jsem doted nemela tuseni rekla jsem mu ze tak ci tak by jednou nas tohle rosekalo no vzdat jsem se moc nechtela je to uzasny clovek ale asi prave proto jsem nechtela aby mel pokaknuty zivot i on ten vztah jinak slapal chtel od me slyset uz te nemiluji moje odpoved znela to nemuzu lhala bych ti i sobe pak me prosil a ja jsem mu rikala at neodkladame co je neodvratne zrejme by asi nekdo mohl namitat vsak to by jste ustali ne nechci nicit i jeho zivot kdyz ma jeste sanci na budoucnost a zivot pred sebou coz se o me neda rict ale boli to silene nevim jestli se s touhle ztratou kdy srovnam :(

  • 06.12.2015 15:27:08 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 06.12.2015 15:27:08 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • millin5.12.2015 23:32

    Popravdě, neumím si představit, jak velké můžeš mít dluhy, ještě k tomu o kterých jsi nevěděla, abys byla přesvědčená, že už nemáš "budoucnost a život před sebou"- to jsou dost silná slova. Dneska podle mě dluží každý druhý.

  • hele, já jsem se až dva měsíce po svatbě dozvěděla, že má manžel 300 000 dluhů, v měsíc svatby přišel o práci, já byla na nemocenské a těhotná. bydleli jsme u jeho rodičů a já měla půjčku 70 000 na společné auto. no, byl to šok, ale všechno se dá zvládnout, když jsou na to dva. teď máme vlastní byt, tři děti, auto splacené, vzali jsme si jednu větší půjčku, splatili všechno, co bylo třeba, koupili ten byt, zrekonstruovali ho a teď poctivě splácíme. no, stejně bychom na něj hotově nikdy neměli... za čtyři roky budeme mít klid. pevnost vztahu se opravdu pozná podle toho, jestli spolu vydržíte i v tom zlém. když je všechno v pohodě, jde to lehce, ale ty krize ti ten vztah upevní!

  • Partneři jsou od toho aby pri sobe právě v takovýchto chvilich stáli a podporovali se. Ja byla v podobný situaci, ale na miste tveho partnera a pokud by mi tenkrat rekl to co ty tomu tvému, tak by me to asi urazilo..možná jsi udělala rozhodnutí ktereho budes litovat. Nemůžeš preci ukončit vztah dvou lidí, kteří se podle všeho milují jen proto, ze predpokladas, ze se stejně rozejdete... A co když ne? Co když to naopak zvládnete a ty budes aspon po tehle stránce šťastná??

  • Myslím, že jsi trdlo... spíš mi přijde, že sis podvědomě říkala o to, aby ti ten chlap řekl... "Já tě miluju a tohle zvládneme" Prostě, aby ti ukázal, že i přesto to, že ho od sebe odháníš, on se nenechá a podrží tě. Pokud do teď vztah fungoval, měla jsi mu říct co se děje a nechat ho rozhodnout se svobodně a ne ho od sebe odstrčit a plácat se v tom sama. :-( Myslím, že toho budeš litovat. :-(

  • sisterrys6.12.2015 17:20

    Myslím si, že měl přítel dostat možnost se svobodně rozhodnout. Je hezké, že nechceš ničit jeho život, ale třeba je pro něj přednější váš vztah než nějaké peníze a může mu připadat, že takto má život zničenější než kdyby ti pomáhal dluhy splatit. Ne vše je o penězích. Pokud vztah dosud funguval dobře, tak nevidím důvod, aby ses s ním rozešla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist