Rozdílná potřeba sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #18989 23.3.2011 19:02

Ahoj holky, milujete se s partnerem tak často, jak si přejete? Nebo jste vy ta iniciativnější? Povídáte si o tom?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1323.3.2011 19:10

    Tak vetšinou je z tech dvou jeden iniciativnější, ale já si na potřeby sexu s manželem nemůžu stěžovat...vyhovujeme si naprosto v pohodě :-) a povídat si o tom umíme taky :-)

  • S přítelem o tom určitě nemáme problémy mluvit :-) zatím nepociťuji, že by jeden chtěl více než druhý, chceme tak nějak stejně oba :-)

  • Souhlasím, taky s přítelem nemám problém o tom mluvit, ale taky záleži, jak dlouho spolu jste...a myslím, že tak chceme cca oba stejně ;)...

  • sex? co to je :-) my co máme dítě, tak na to nemám vůbec chuť a možná je to i prášky, nevím...

  • Já mám zvýšenou potřebu sexu a u partnera je to obráceně. Ještě smutnější je to, že jsme spolu teprve dva!!!! měsíce. Hodně si o tom povídáme, shodli jsme se, že máme odlišnou potřebu.Na partnera doléhá kdejaký stres z práce i špatné počasí. Říká, že sex u něho začíná v hlavě. Už se ani nesnažím začínat já, vím, že to nemá rád. Mám ho ráda, je skvělý partner, spolehlivý atd. ale nevím, jak dlouho to vydržím. A to je mně 29 let a jemu 35.

  • Moje situace je podobná jako u endy338. S přítelem jsme sice rok a půl, ale se sexem to nikdy nebylo příliš akční. Na začátku sice byla frekvence častější, ale pořád to nebylo nic závratného. Začínám obávat co bude za pár let, a až třeba budeme mít dítě... Bude mi 24 a příteli je o 10 let více. Přestože potřeba neustává, ani při sebeuspokojování, tak si říkám, že bych byla hloupá měnit tak spolehlivého, hodného, tolerantního, ........., ...........přítele.

  • Simone24.3.2011 8:55

    U nás je to tak, že přítel má chuť pořád. I kdybych ho ve tři ráno vzbudila, tak je připravený, stejně tak může i s chřipkou, horečkou a snad i na smrtelné posteli by si nechal říct :-D Já s chutí taky nemám problém, akorát na jaře jsem jak vytržená ze řetězu a to bych chtěla neustále. Takže v zimě se milujeme třeba třikrát do týdne a iniciativnější je přítel, na jaře a v létě klidně i víckrát denně (když je čas, samozřejmě) a to po něm vyjíždím snad každou chvíli :-D Prostě jsme fakt každý jiný :)

  • S přítelem jsme spolu skoro 3 roky,je mi 27,přítelovi 35 a máme sex tak 1x nebo 2x do měsíce a to stylem, že když už teda na to dojde, ale vidím přítelův utahanej obličej tak už mě pak chuť na sex přejde.Frekvence sexu, nebyla ani na začátku nějak velká a je to čím dál horší. nevím jak tohle řešit,pro mě sex dost důležitej a říkám si, že až budu chtít do 2let dítě,jak to uděláme, protože to už asi spolu budem spát tak 1x za půl roku.

  • Nevím, kde se vzalo klišé, že muži chtějí pořád a všude. Je to hloupost. Přítel má 27, jsme spolu necelé 2 roky a v podstatě už po pár měsících začaly v posteli problémy. Já jsem ta, která chce více, není to jen o tom, že mi sex fyzicky chybí, ale chybí mi i intimita, souznění, něha, prostě vše, co k tomu patří. Přítel je unavený, na internetu, má málo času, tak se do toho ani nebude pouštět, taky byl fotbal, hokej, vypil moc vína, je pozdě, horko, zima, má depresi, nepohodl se s rodiči......je toho více a já vím, že to tak nemůže jít donekonečna. Sex je pro mě důležitý a hlavně-milovat se s přítelem 3x do měsíce po tak krátké době vztahu mi přijde hrozné. Ubližuje to i mému sebevědomí. A hlavně mě zajímá, jak by to s námi vypadalo třeba za 10, 20 let:-(

  • Tak my dva to máme tak, že občas je to 1x denně, záleží, jak má šichtu v práci, ale když to vezmu z 30 dní v měsíci se spolu milujeme tak možná aji 20x :D Teď je spíše otázkou, zda nás to časem nepřestane bavit, nebo spíše, že si zvykneme, že to máme často, že pak z toho budeme špatní, když to nepůjde, nebo nevím, no ... :D

  • U nás je to tak,že chuť mám já,ale málokdy to vyjde.Teď už tedy asi jen tak ne,protože jsem těhu a začíná mě to zmáhat,tak je asi rád,že má klid.:-)
    Měla jsem na to chuť hned po šestinedělí,s dvěma dětmi to bude asi horší...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist