Rozchod po 22 letech

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532033 10.9.2023 11:23

Ahoj holky, prosím o vaše rady, názory, zkušenosti.

Byla jsem s přítelem 22 let. Byl to můj první chlap v životě, úplně ve všem. Máme spolu 2 děti. Už delší čas ale nejsem spokojena, jako by se vše vytratilo, a každý si žil svůj život. Došlo to tak daleko, že jsem se odstehovala k rodičům i s dětmi. Během toho jsem poznala úžasného chlapa. Otec dětí o novem příteli neví. Stále píše, jak mě miluje, jak mě chce. Ale žádné vás, o dětech se zmínil snad dvakrát.
Je mi líto zahodit tolik let. Ale má cenu zůstávat ve vztahu jen ze zvyku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také se přikláním k poradně nebo zkusit cokoliv...co začít znovu spolu "randit"? Dát děti na hlídání a prostě si zase dělat jen společné chvíle ve dvou... hledat, co vás oba spojovalo. Teď jste více méně ve fázi poblouznění jiným chlapem a hledáte na partnerovi především negativa. Záleží na vás, nejste v lehké situaci, ale jelikož jste spolu tak dlouho, máte spolu děti, zkusila bych pro to udělat maximum a kdyby to ani tak nevedlo ke zlepšení, pak bych přemýšlela o rozchodu. Nového chlapa bych ale teda hned nehledala a nechtěla ...vidíte na něm teď to, co vidět chcete a to, co u partnera nemáte...dejte si případně chvíli čas bez nového chlapa.

  • MagdaRadilka810.9.2023 20:25

    Co navštívit poradnu? Určitě nemá cenu zůstávat jen ze zvyku, žijeme jenom jednou. Na druhou stranu nějaké chvilkové poblouznění taky může odpadnout a pak můžeš litovat. Je těžké radit. Držím palce ať se rozhodneš správně

  • kamarádka se takhle rozváděla po 20 letech manželství. prostě to došlo do stavu, kdy to bylo žití vedle sebe ne spolu a byla dost neštastná.
    ale určitě je na prvním místě lepší navštívit poradnu. po letech, kdy vztah nebyl co člověk očekává se na další dívá často s růžovými brýlemi.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist