Rozchod- nechce se o tom bavit

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371789 24.2.2017 14:28

Ach jo. Jsem tak strašně smutná, osamělá a bezradná. Rozešel se se mnou přítel. Nebyli jsme spolu dlouho, asi se začal nudit. Já se s tím teď peru a napsala jsem mu, že si uvědomuji svoje chyby a že mě mrzí, jak to dopadlo. On odepsal, že to už nechce řešit. Jasně, že s tím nejsem vyrovnaná. Jsem zoufalá. Vím, že kňouráním ho už nikdy nedostanu zpátky, ale jeho radikální řešení mi trhá srdce. Potřebuji slyšet, že to je jenom špatný sen. Říkal, že v práci mají novou kolegyní. Bojím se, že si s ní začal. Co mám dělat? :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nemá cenu se patlat v minulém vztahu, nedej bože ho chtít zpět...přece máš svou vlastní důstojnost...vztah ukončil, protože to prostě nebylo ono...kdyby jo, neukončil by ho...nic na tom nezměníš a doporučuju zapracovat na sobě a svém vlastním sebevědomí...tím, že polezeš chlapovi do zadku, budeš u něj žadonit, chtít se měnit nebo něco podobného má opačný efekt, než si myslíš...až najdeš chlapa, se kterým budeš sama sebou, nebudeš se muset měnit a bude tě milovat takovou jaká jsi bez ohledu na to, jak dlouho spolu jste, tak je to adept na manžela...;)

  • terryk24.2.2017 15:11

    Co máš dělat? Žít si svůj život. Vím, že to moc bolí, ale dolejzat, prosit a ponižovat se nemá smysl. To ještě zadnyho partnera k navratu neprimelo. Leda k tomu, že si tě přestane úplně vážit. Jedinou šanci proto máš tehdy, když si zachováš určitou hrdost.

  • Marge0124.2.2017 14:42

    No co...to je jasný. Vykašlal se na tebe, tak ho nech plavat. A pokud seš si vědomá nějakých chyb z tvojí strany tak alespoň je jich vyvaruješ v příštím vztahu.. A nesmutni, pokud to ukončil takhle šup šup, tak to nebyl ten pravý... Však on se někdo najde, neboj;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist