Rozchod a jeho nová přítelkyně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #501228 16.4. 21:48

Už nevím kde požádat o radu,zkouším proto zde. Jsem 9 měsíců po rozchodu a byl to dlouholetý vztah - 6 let,ukončil to on - už mě nemiloval. Nesla jsem to samozřejmě špatně. Komunikovali jsme spolu tedy jako přátelé, samozřejmě to bylo pro mě velice těžké ale nechtěla jsem ho ztratit úplně. Před pár dny mi ale upřímně řekl,že si někoho našel a měl za to, že spolu budeme komunikovat dál,na to jsem já už ale neměla a celý kontakt ukončila,on to respektuje,popřáli jsme si do životů to nejlepší a rozloučili se. Ale já mám od momentu,kdy jsem zjistila že někoho má pocit,jako kdybych byla zase na samém začátku rozchodu. Nevím si rady, jsem naprosto zoufalá,neustále brečím,snažím se chodit ven a nebýt doma ale nemám pocit,že by to bylo lepší. Přátelé mi pomáhají ale já se jim nechci vnucovat a otravovat je...
Chci se tedy zeptat zda nemá někdo nějakou radu nebo tip,co by mohlo pomoct ? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka17.4. 6:10

    Já si myslím, že ta komunikace "jako přátelé" byla z tvé strany jen podvědomá touha získat ho zpět, teď jsi zjistila, že je zřejmě opravdu konec. Rada je asi jediná - vydržet, nekontaktovat ho (hlavně se neztrapňovat nějakým dolejzáním), nějak se zabavit a on to čas spraví - je to taková otřepaná fráze, ale prostě takhle to funguje.

  • souhlasíms piprdka - ten rozchod jako takový prožíváš až ted. předtím jsi pořád brala, že je volný a mohl by se k tobě vrátit, kdžy byl rozchod z jeho podnětu. ted víš, že je opravdu konec.
    on základní problém byl na začátku zůstat kamarádi s pravidelným kontaktem. to tě jen utvrzovalo v tom, že přece by z toho něco mohlo být a neměla jsi touhu ani chut hledat někoho jiného.odložila jsi tam ten okamžik co prožíváš, ale za cenu, že on žil svůj život a našel si novou partnerku a ty ses utápěla v nadějích, že s eněco zlepší/změní. at vědomě nebo podvědomě. Myslím si, že ani jeho nová partnerka by z vašeho přátelství nebyla nadšená, protože by pořád cítila (a to ženy cítí), že o něj podvědomě usiluješ a chceš ho zpět. Zvedni hlavu a dívej se dál. Vaše cesty se rozešly už dávno a tak otevři oči, aby jsi to viděla a žij svůj život.

  • davidpruuu17.4. 23:32

    Rozchody jsou vždy složité a mnohdy je těžké najít podporu. Email marketing může být efektivním nástrojem, který pomůže šířit povědomí a nabídnout zdroje pro ty, kteří si procházejí podobnými situacemi. Platforma jako WebMailShop (<a href="https://webmailshop.eu/">Visit WebMailShop</a>) umožňuje organizacím a terapeutům dosáhnout k těm, kdo potřebují podporu, a nabídnout jim užitečné rady a zdroje informací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 543 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist