Rozchod. Pritel si nechce jit pro svojs veci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179429 31.7.2017 14:20

Rozesel se semnou pritel. Jsem tehotna. Mam vsude jeho veci. Vcera se semnou rozesel. Jsem zoufala chci at si pro veci prijde ale on nechce. Poslal svoji mamku ale ja chci at si pro veci prijde on at si promluvime ale on me nechce ani videt. Jsem zoufala a na dne :( pomocte mi prosim jak to vyresit. Pomuzete prosim? Chci ho jeste videt

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zlato, pokud je ti 16 a jsi opravdu těhotná, tak to předně musíš říct SVÝM RODIČŮM. Oni jsou za tebe zodpovědní a oni budou nejspíš tebe a tvé dítě živit. Fakt nechápu, jak se to v 21. století může stát, ale to prostě nevyřeším.
    Nevím, jak dlouho tvůj přítel ví, že jsi těhotná, ale dovedu si představit, že takovou informaci takové mladé ucho prostě musí nějak zpracovat. Jak vidíš, zatím si neumí poradit ani s "rozchodem" a nemá koule na to, aby si pro ty věci došel sám.
    Situace, kterou popisuješ, asi není důvodem k rozchodu ani v 15, tak za tím bude nejspíš něco jiného.
    Věci mu sbal a předej komukoli, kdo pro ně přijde, je to jedno. Máte důležitější věci k řešení, než pár igelitek, ale musíte mít oba chladnou hlavu. A pokud možno by u toho měli být i rodiče vás obou.

  • Kolik ti je? Jeho máma ví že jsi těhotná??

  • A z jakeho duvodu se s tebou rozesel?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist