Rozchod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #145843 11.9.2013 23:00

Ahoj, je mi 18 a před nedávnem jsem si našla svůj první vážný vztah. Milý a hodný kluk, co o mě projevil zájem. Brala jsem ho jako kamaráda, ale nedokážu říct ne a tak jsme spolu začali chodit. Doufala jsem, že se do něj zamiluju, ale už to trvá skoro půl roku a já se spíš jenom trápím, když vidím jak je do mě zblázněný a zároveň má starosti, protože vidí to, jak já sama nejsem na sto procent šťastná. Bojím se, že mu ublížím... Prostě a jednoduše, určitě to spousta z vás už zažila, jenomže pro mě je to poprvý a já nevím co s tím. Ukončit ty románky na základní škole bylo nějak jednodušší... :D Ráda bych byla za nějakou radu nebo názor... :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Moje rada je: naučit se říkat ne a s přítelem se rozejít. :) Je zbytečné bát se, že mu ublížíš, nejvíc mu ubližuješ teď, když k němu nejsi upřímná. Co nejdřív to férově skonči, ať on má čas se z toho dostat a ty čas najít tu "pravou" lásku. ;)

  • Bát se, že mu ublížíš nemusíš. Už si mu ublížila, že jsi s ním začala chodit z nepravého důvodu. Šetrně ten vztah ukonči, abys ho dál netrápila a příště neopakuj stejnou chybu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist