Rozchod?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63571 1.12.2012 7:46

Ahoj holky.... nevim co dělat.... S přítelem se dlouho hádáme a po pravdě řečeno to od léta stojí za prd. Do té doby jsme spolu bydleli, od léta bydlím znova u rodičů kvůli škole. Nezvládáme vztah na dálku. Minulý týden jsem objevila v jeho počítači fotku s nějakou blondýnou, kterou objímá a ona mu dává pusu na tvář. Nevím co si o tom myslet. A během tohoto týdne si přidal na facebooku jednu holku, nejlepší kamarádku bývalé. Takže teď má přístup k fotkám bývalé... a napsal jí. Ta kamarádka psala něco o jejím vztahu a on stavoušek jí chtěl jen nestranně pomoct (prej jestli se to dá takhle říct). Já nevím. Cítí k ní pořád něco? Vleče se s náma od začátku vztahu, už 5 a půl let. A teď tohle. zklamal mě s tou fotkou, ale s tou bejvalkou to totálně po*ral. Nevím jak mu mám říct, že o tom vím. Nevím jak reagovat. Nevím jak se chovat. Napsala jsem mu, jen aby přijel, že si musím promluvit, dál to nejde.
Mám se s ním rozejít? Před vánoci? Celou noc jsem nespala, pořád nad tím přemýšlím a je mi akorád špatně... z nevyspání i ze stresu.

Děkuju za přečtění.... případně i radu, odpověď...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jediné co ti mužu poradit...otevřeně si promluvte o vašem vztahu.Bylo by dobré,aby jste k sobě byli naprosto upřímní...Jinak se nepohnete z místa.Podle toho oběktivně posudte,jestli má pro vás dva smysl ve vztahu pokračovat.

  • venysek1.12.2012 8:52

    Asi tak, jak psala dami. Opravdu si promluvte, otevřeně.. Je vidět, že máš asi problém s důvěrou k němu, když jsi mu projela počítač.. Buď máš možnost mu to přiznat, ale můžeš čekat zlobu z jeho strany a nebo mu to nepřiznat, zkusit se poptat nějak nenápadně, ale to může být tak nešikovný a křečovitý, že se nic nedozvíš a budeš se užírat. Pokud s ním nejsi šťastná a ani to, že si promluvíte ničemu nepomůže, nemá smysl cokoliv řešit. Trápili byste se oba..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist