Rozchod

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40665 20.5.2012 23:21

Ahoj dámy, potřebovala bych od vás radu. Začala jsem chodit s jednim klukem, je to zpevak. Rekla jsem mu, ze jsem panna. Byla to lež. Kdyz jsem u nej byla doma, tak to zjistil, protože jsem mu podlehla. Zlobil se a ten den se se mnou rozesel. Byli jsme z toho oba dva moc spatní. Po týdnu jsem se mu ozvala, protoze jsem si u nej v aute nechala mou druhou simkartu. Přivezl mi ji a ja ho přemluvila, abysme spolu zašli do kavárny. Přemluvila jsem ho a ten den jsem se s nim opět vyspala ( v lese ), v noci jsem utekla z domu a prespala u nej. Od té doby se to táhne dál, jeste před 3 týdny jsme se vídali i přes den, ale ted už jsem v noci a 2x do týdne. Dříve to bylo více. Před 2 týdny jsem na nej v noci zatlačila, ze s nim chci znovu chodit. Souhlasil. Citim, ze se tim neco pokazilo. Uz o me nema tolik zajem a ja se jen trápim. Vim, ze ma i jine holky. Nedokazu ten vztah utnout. Chození nebere, tak, jak bych si to představovala. Kašle na me. Prosím, co si o tom myslíte, co mám delat? Děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No tak pokud si mu lhala hned na začátku,tak se ani nedivím že se k tobě chová tak jak se chová.myslim že si nemáte asi co vyčítat.A kord když ho uháníš.To kluci rádi nemají.A jestli na tebe kašle?No kašli na něj taky.Buď to zabere a doleze(ale jen na sex) dle mého a nebo bude klid a časem si najdeš někoho jiného.:-)

  • sama ses dostala do pitomé pozice a ten kluk toho bude jen využívat. Už teď to na mne působí, jako že se mu podbízíš sexem a on nejspíš o nic víc nemá zájem, navíc, když nejsi jediná. O takového kluka bych opravdu zájem neměla.

  • ahoj, nechápu, proč jsi lhala v něčem, co musí prasknout. Ale to je tvoje věc, celkem to na mě působí, že tě má jen do postele a asi o víc zájem nemá. Nevím, jestli je to známý zpěvák, ale pokud nejsi jediná, tak to na nějakou budoucnost nevidím. Já bych o to, aby mě měl kluk jenom do postele už asi nestála. Sice chápu, že když jsi zamilovaná, tak se těžko odolává, taky jsem měla podobnou zkušenost, nebyl to teda nikdo známý, ale já ho milovala, cítila jsem se samotná a on toho využíval, hodně to bolelo, musela jsem to i přes to, že to bolelo, razantně ukončit, no přebolelo to a nyní mám skvělého manžela. A vidím to trochu jinak. Takže už bych nechtěla, aby mě takhle někdo využíval. Kdybych ho ted potkala, tak bych mu do očí řekla, co si o něm myslím, ale šance, že ho potkám je minimální. Jen si se mnou hrál a využíval moje city. Ale jestli ztratil zájem potom, co zjistil, že jsi mu lhala nebo ani nic vážného neplánoval, to už se asi ani nedovíš.

  • souhlasim tez s predeslyma komentarema. ja hlavne nepochopim, proc lzes o veci jako je pannenstvi. tam mi nejak unika smysl. je zrejme, ze te ma jen na sex. uprime verit nekomu kdo mi hned na zacatku takto lhal asi uz ani nejde. duvera je zaklad vztahu. a maloktery muz by si nechal ujit prilezitost si jen tak uzit, kdyz je moznost. ja jsem jen pitoma zenska, ale v takhle zasadni veci kdyby jsi mi lhala, tak bych ti neverila ani nos mezi ocima. hodne lidi nesnasi lez a hnusi se jim

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist