Rozchod

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404964 3.9.2019 7:35

Ahoj holky, asi je to uz stereotypní otázka, ale jak jste se smířili s rozchodem? Je mi 18, byla jsem s přítelem skoro dva roky, nemůžu o něm říct, ze by byl nějak špatný, to určitě ne, bylo mi s nim dobře, ale pak to začalo být zkratka špatný...měli jsme takové ty krize čím dal častěji a trvaly už moc dlouho...rekla jsem si, ze v mem věku to není úplně ideální mít už takové starosti, protože už takhle toho mám hodně :/ rozumneli jsme si, ale nebyli jsme pro sebe vhodní do vztahu...nicméně se mi ulevilo, ale stále cítím, že to bude chtít dlouhou chvíli, než se mi uleví úplně a ja se posunu dal :/ vím, je mi 18 a přesto mě trápí, ze vlastně zůstanu sama :/ jak jste se přes takové období prehoupli?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda prožila takový horší rozchod až ve 24 letech po tříletém vztahu a bylo to z jeho strany (ten rozchod). Nicméně já měla veliký problém v tom, že jsem se na něj moc upnula, nežila jsem ničím jiným než tím vztahem. Neměla kamarády a žila jen pro něj.
    Prakticky jsem neznala žádné jeho kamarády nebo známé a nepřišlo mi to divné, že mě nikomu nepředstavil. Ač jsme poslední rok bydleli spolu, nikdo o tom nevěděl.
    No nic, já to vyřešila odjezdem do zahraničí. A dostala se z toho celkem pěkně takhle na dálku.
    Zkus si najít víc věcí, které Tě ve vztahu dusily a proč je dobré, že skončil. Zkus se zaměřit na sebe, dělej věci, které jsi s ním třeba nemohla. Začni se učit nový jazyk nebo začni sportovat, jezdit na koni, cvičit jógu. Cokoli. Zaměstnej se. :)

  • Já tak ,ze jsem se synem chodila na výlety na koupaliště do zoo atd...sem tam i někam sama s kamarádkou povyrazila jsem si a pomalu tak zapomínala na ex :-)

  • ;-) a taky vše co jsem od něho dostala oblečení co koupil prstýnky atd...jsem vyhodila do popelnic úplně vše:) aspoň mi ho nepřipomínalo .A já se mohla pomalu dávat do kupy u ,když in byl úplně v pohodě jak to většinou u chlapů bejvá jim je to většinou fuk druhý den byl beztak s jinou v posteli tak jsem si řekla nesmíš se kvůli němu trápit nestojí ti za to se trápit a ničit se kvůli dementovi :-Daaa dnes už se tomu jen a jen směju .Už mě ten člověk absolutně nezajímá;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist