Rozchod...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35473 15.5.2011 20:12

Ahojky, je mi mizerně a proto se snažím odreagovat aspoň tímhle.... Rozešel se se mnou kluk, se kterým jsem chodila 3 roky. Nemáte nějakou dobrou radu, jak se odreagovat a co nejdřív zapomenout? Já totiž nemám ani žádné pořádné přátele..... :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak právě vyraž do společnosti, domluv se s někým i méně známým, za optání nic nedáš, a bav se! :) Vím, že se to lehce říká, ale právě musíš přijít do kontaktu s jinými lidmi, budeš chodit ven, tancovat a třeba i časem potkáš někoho lepšího. ;) Nebo třeba řekni sestře, bratrovi (pokud máš) a vyraž s nimi za jejich přáteli. Žiješ jen jednou. :)
    Přeji ti, aby ti brzo bylo líp a aby jsi měla více štěstí než doposud! ;))

  • petulinkaa1315.5.2011 20:55

    Nepomůže nic jen ČAS,at budeš dělat co dělat,tak bude chvíli trvat než budeš o.k. u někoho to trvá déle u někoho rychlejš,ale jen a jen čas pomůže....nepočítej,že to zmizí uplně,v tobě už to zůstane navždy a tak to má být :-)

  • Ahoj, přesně vím, jak se cítíš. Prožila jsem si něco velmi podobného. Zvlášť to, že jsem neměla komu se vypovídat, s kým vyrazit ven a samotné se mi vůbec nechtělo. Tak jsem jen seděla u telky, sledovala romantické filmy, brečela, poslouchala ploužáky a litovala se a víš co? Tohle fakt nepomáhá!!! Takže to rozhodně nezkoušej!!! Klidně vyraž ven, i sama... třeba do kina (ne na žádný slaďák!!), nebo na skleničku. Nebo začni chodit na zumbu, jogu, atd. Nebo si jen tak skoč na chvilku do zoo, prostě něco, co tě bude bavit a na chvilku to odvede tvoje myšlenky někam jinam. Vím, že je to klišé, ale chlapů po světě běhá!!! A věř mi, že ten pravý tam někde čeká (a u sebe doma ho nenajdeš :-) ).
    Tak hodně štěstí.

  • Vím, jak se cítíš. Se mnou se loni rozešel přítel po 4,5 roku zcela bezdůvodně. Hodně mě to vzalo, i těch kamarádů jsem moc neměla, protože za tu dobu jsme měli spíše společné kamarády a s těmi jsem se moc vidět nechtěla, protože mi jej všechno připomínalo. Jak říkají holky, zajdi se někam pobavit, pusť si hudbu na plné pecky, zatanči si. Mně poradila moje kamarádka jednu věc. Cítila jsem se v té době hodně mizerně a myslela si, že už nikdy nikoho nenajdu a ani nebudu zajímat. A právě ona mi poradila, že se mám zaregistrovat na internetu na seznamku, že uvidím, kolik kluků se kolem mě vyrojí. Nemusím s nimi hnedka chodit nebo se s nimi scházet, ale třeba jenom psát. Můžu Ti říct, že se ozvali normální kluci i úchylové. Úchyly jsem rovnou mazala a s normálníma klukama si psala a fakt mi to pomohlo zjistit, že na světě není jenom ex. A světe div se, na netu si mě našel můj nynější přítel, se kterým jsem teďka 4. měsíce a jsme spolu moc spokojení. Když už jsem to chtěla vzdát, tak si mě tam našel sám :-). A můžu Ti říct, že jsem 100x spokojenější než před tím. Sice se spolu vídáme jenom o víkendech, protože od sebe bydlíme 50 km, ale i tak je to láska jako trám a já si konečně užívám života. Uvidíš, že i na Tebe se usměje štěstí. Jinak přes internet se dají najít i přátelé :-). Sice to není jako ve skutečnosti, ale mě to z té největší depky pomohlo a hlavně mi pomohlo si o tom s někým popovídat, s kamarádkou, s mámou, s kýmkoliv, kdo Ti je nablízku a bude Ti naslouchat :-)

  • víš co mi vždycky po rozchodu pomohlo? Zbavila jsem se všech věcí od ex a začala myslet taky trošku na sebe. Změnila jsem účes, zašla si zacvičit a dělala věci, na které jsem dřív neměla čas. Bude ti zase dobře neboj to jen ty začátky tak strašně bolí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist