Rovnátka - uvolněný zámeček

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180997 8.6.2019 23:28

Ahoj, dneska jsem asi kousla do něčeho tvrdého a na předním horním zubu se mi povolil zámeček na rovnátkách.. prostě když se ho dotknu, tak tam úplně nedrží a dá se s ním trochu hýbat nahoru a dolů. Bohužel je problém v tom, že teď je víkend a já v pondělí odjíždím se třídou na vodácký kurz a k mojí ortodontistce jsem objednaná až na 18.6. Myslíte, že se to dá na tom vodáku nějak vydržet bez toho, aby se mi to nějak víc nepovolilo? Trochu se bojím, že by mi třeba ten zámeček vypadl nebo něco takového..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prostě se odlepil od zubu a drží ho jen ta gumička na drátku. Opravit se musí co nejdřív, protože teď na ten zub nic nemusíbi, tím pátém ten zub může cestovat bez kontroly...ja jsem pro tyhle případy měla číslo, na které se volalo o vikendu

  • macicekkajik9.6.2019 8:36

    Ahoj, také se mi to stávalo a hned jak se to stalo, tak jsem musela na přilepení, maximálně pár dní to vydrželo. Zjistila bych si, kdy zubař v pondělí začíná a hned na otevíračku bych tam zašla. Také záleží na tom, jak dlouhý ten kurz je, kdyby jen týden, tak by se to nezbláznilo, ale pokud více jak týden, tak už bych to nepodceňovala.

  • Nosila jsem taky rovnátka, ale naštěstí se mi to nestalo. Ale neustále mi zubař si sestry opakovali, že když se mi to stane, ať okamžitě volám (samozřejmě o víkendu ne). Musí se to opravit co nejdřív, jinak ty rovnátka nemají smysl ;) Asi bych tam šla hned v pondělí ráno co nejdřív a až pak jela na kurz.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist