Rovnátka na pevno

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44478 3.12.2011 10:31

Mám je skoro rok..a strašně mi zežloutly zuby :(( ale čistím se je pořádně a časdto! :/ bojím se že až mmi to sundá budu mít ty čtverečky pod lepidlem jinak barevné..a ty zuby budu mít úplně žluté:// !! vybělí to přitom broušení lepidla?nechci mít žluté zuby!://

  • 12.12.2018 14:42:07 - yamd smazala odpověď od Ivanka386

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já rovnátka mám taky :) taky mi zuby trochu zežloutly, i když si je čistím, ale když ti bude doktor sundavat ty zámky, tak ti zuby určitě v ceně těch rovnátek ty zuby vybělí :) nemusíš se bát, že by byli vidět čtverečky. Pak budeš mít zuby jak perličky ! :)

  • Ahoj já je taky měla a žádné čtverečky vidět nemám. Jediné, co mi po rovnátkách zůstalo, jsou dásně úplně na h... Rovnátka mi sundali před 2 roky a dásně mi dodneška krvácí, ať dělám co dělám.

  • Ahoj, neboj se já měla rovnátka na pevno tři roky.. musíš si zuby čistit aspon 2-3 za den a pořádne, určitě máš taky dva kartáčky na to tak tím a koukni jakou máš zubní pastu, já myslím že nejlepší je Colgate, zuby si čisti kolem 5 minut pořádně a pak ústní vodu já používala Listerin a zuby v pohodě, každej je má jiný ale neboj až ti je budou sundávat vybělej ti je ;-)

  • V zásadě souhlasím se Zuzkou3, jenom dodám vyhni se všemu co obarvuje zuby na žluto. Takže vynech červené víno, kafe, černý čaj, kouření.

  • Ahoj. Nevím kdo z Vás kdy už navštívil někdy dentálního hygienystu, ale rozhodně bych nedoporučoval Listerin (i když se tváří seriózně, protože je v prodeji v lékárnách) a Colgate mi dentální hygienistka kvůli mé kvalitě zubů vyloženě zakázala, oboje je dost agresivní 8-o (to je ta komerce, pro efekt se tam přidá něco co zuby nepotřebují třeba, aby pasta pěnila a ústní voda lépe chutnala). Nejbojte je to jen pigmentace divila jsem se, co všechno dokáže obarvit zuby, ale dá se to dost snadno odstranit. Já se na rovnátka teprve chystám díky zmínené pastě jsem měla zuby v šíleným stavu tak mi to dávají pomalu, ale jistě do pořádku. Jeden zub, na který se při čištění nemůžu pořádně dostat jsem měla úplně tmavě hnědý a po dentální hygieně (kdy proběhlo čištění ultrazvukem) je zas jako ostatní běloučký. :-D nejlepší pasty střídat (aby si bakterie v ústech nezvykly), ale konzultovat s lékařem jestli je ta či ona pro Vás vhodná. Každý má zuby dosti jiné (můj brácha čistí Colgatem celý svůj 20 letý život a má jen jednu mini plombu a zuby má krásný, a já stěží najdu zub kde plomba není).

  • Ja jdu po novem roce sundavat rovnatka a myslim si, ze jsem na zubni hygienu magor a presto mam kolem tech zamecku černe fleky, ne uplne černe, ale i flekate zuby. Mam tri druhy mezizubnich karatacku, pak jeden na zuby, druhy na zubyplus dasne a jeste skrabku na zuby a zuby mam strasné, takze nesouhlasim s tim ze vice cistit. Moje doktorka rikala, ze to bohuzel nekomu dela a tak nezbyva nez ti rovnatka sundaji a pak ti to ona da pryc. Aspon me to tak rekla, ze se nemusim bat, ze od ni pujdu "bez fleku" . Ikdyz ted mi dosla moje pasta kteroui bezne pouzivam a vzala jsem si pastu colgate white a jsou ty skvrnky mene viditelne jakoby se ztracely,ale s rovnatkama se pry nemaji tyto pasty pouzivat, protoze jak by ti je sundali, tak teprve by tam byli fleky a ty se pryc dat nedaji, jedine pak casem a clovek by zbytecne vypadal jako debil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist