Rodiče mě nechtějí pustit, abych jela za svým klukem, a on je kvůli tomu naštvaný, a chce se rozejít

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180497 18.11.2017 19:07

Ahoj všichni, najde se tu nějaká dobrá osoba, která by mi pomohla ? :) Potřebovala bych poradit. Je mi 16 let, mám přítele se kterým jsem 3 měsíce. Ano, vím jsme spolu krátce. Potřebovala bych se Vás zeptat jestli se Vám zdá normální, že moji rodiče mě pouštějí sním ven, ale pouze na lavičku, která je cca 20 kroků od našeho baráku. On musí za mnou jezdit na kole, pěšky, na bruslích, na koloběžce nebo ho vozí rodiče a mě ani mamka s tátou nepustí sním ven do jejich vesnice. Prý on musí jezdit půl roku za mnou. Stále mi říkají, že se to dělalo i za nich. Ano, vím, doba je stejná, ale myslím si, že po takové době by mě pustit za ní mohli. Zdá se mi to vůči němu nefér, připadám si jako kdybych byla líná zvednout zadek a za ním přijet. Vysvětlila jsem mu to, ale furt je na mě za to naštvaný. Někdy měl i tendenci se semnou rozejít. Kvůli rodičům. Jsem z toho špatná, mamce jsem to několikrát vysvětlovala a nechápe to.. Potřebovala bych pomoct, myslím si, že to takhle dlouho nevydrží. Děkuji, přeji příjemný zbytek večera.

  • 19.11.2017 11:41:14 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 19.11.2017 11:41:14 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamkri18.11.2017 20:09

    Pokud je na tebe naštvaný, protože musí přijet on za tebou (když je ti 16!) a chce se kvůli tomu s tebou rozejít, tak ten kluk za nic nestojí.

  • Dcera má 17 a jeji pritel bydli v jiné obcí a taky jezdí výhradně on za ní a ne ona za ním.
    Rodiče mají o tebe strach a nejspíš si říkají, že doba 3 měsíce je na poznání druhého dost krátká a boji se, aby jsi se jednak "nespálila a nebyla potom nešťastná" druhak aby jsi nepřišla těhotná po takhle krátké známosti.

  • Francy18.11.2017 19:25

    Pokud je na tebe naštvaný kvůli tomu, že o tebe mají rodiče strach, tak bych byla na pozoru.. a ještě k tomu po tak krátké době?

  • Absolutně nemáš důvod cítit se kvůli tomu špatně. Můj přítel za mnou jezdí 100 km, já za ním minimálně, ale ani jednou mi to nevytkl, a to jezdí mnohem déle než ten tvůj za tebou.

  • Prvního kluka jsem měla ve 14-16 letech. Jezdil on za mnou skoro 300 km. Já jsem za nim byla jednou a to jenom díky tomu, že jsme jeli kolem a viděli jsme se asi jenom 15 minut. Další přítel za mnou taky jezdil, asi 19 km. A můj současný přítel taky jezdí za mnou. Bude mi 19. A i když jedu já k němu, tak mě vyzvedne (resp. k jeho rodičům domů). 2x jsem byla já za nim v Praze, ale s tím, že mě vždycky vyzvedl u autobusu a zase mě tam dovezl. Jestli mu vadí, že za tebou musí jezdit on, tak ten vztah asi moc nemá cenu. Je ti teprve 16, takže rodiče chápu, že se bojí. ;)

  • Alespoň se ukáže jeho láska k Tobě.;-)

  • Rebeca19.11.2017 21:49

    Mám z toho smíšené pocity. Chápu, že rodiče mají strach. Chápu i to, že pokud je to jen proto, že si chce vrznout, a naléhá z toho důvodu (což ale logicky nemám jak zjistit) je lepší, nikam nejezdit. Ale na druhou stranu... mě by taky štvalo, kdybych jezdila za tím druhým, zatímco on za mnou nikdy. Občas je potřeba se na to podívat i z druhé strany.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist