Říct mu, že ho miluju nebo ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #237769 25.7.2017 18:47

Ahojda holky, pokusím se být stručná.
Jsme dloholetí kamarádi, známe se 7 let. Máme spoustu společných vzpomínek, ale to asi není important. Vídáme se v průměru 1x týdně. Někde jsem četla, že pokud o někom víte, že vás nemiluje, tak byste mu to neměli říkat. On měl asi dva vztahy, ale vždycky se "vrátil" ke mně. Když se rozešel s poslední holkou těžce to nesl, brečel mi na rameni a já ho držela za ruku a utěšovala ho. A já jsem přesvědčená o tom, že jí nepřestal milovat. Mezi námi bylo vždycky něco víc, ale myslím, že mě prostě nemiluje. Udělala bych pro něj všechno na světě a chtěla bych s ním stárnout, vychovávat děti, pohádat se o vynesení odpadků a zemřít v jeho náručí. Ale to by byl můj život moc idealistický, byla bych totiž šťastná.
Já ho nechci ztrati svým možná dětinským vyznáním.
Já s ním nechci být jen proto, abych nebyla sama nebo abych se nenudila. Chci s ním být proto jaký je. Jeho špatně vlastnosti miluju ještě víc, než ty dobré.
Záleží mi na jeho štěstí víc než na sobě a chtěla bych hlavně aby byl šťastný, ikdyž to nebude se mnou. Asi budu pár měsíců brečet, ale pak budu šťastná, že je šťastný s jinou...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka25.7.2017 20:29

    Asi bych to nějak opatrně načala.. Třeba jestli si někdy nepředstavoval, že vy dva byste to spolu zkusili, nemusíš rovnou říkat, že ho miluješ ne?

  • jestli k tobě nic necítí a ty mu vyznáš lásku na 99% tím zničíš vaše přátelství a nebudete se tak často vídat. jenže to se může s velkou pravděpodobností stát i ve chvilce kdy potká životní lásku a bude s ní mít vážnější vztah.... když spolu začnete chodit a vztah nevyjde, zase se tím zničí i vaše přátelství. dobře zvaž jak moc riskuješ a podle toho se rozhodni. na druhou stranu nutno dodat, že když si to vyjasníte a nebudete spolu, budeš mít větší šanci si najít životního partnera-budeš otevřenější k jiným mužům;-) suma sumárum, jestli máš odvahu, řekla bych to. ale v nějaký fakt vhodný okamžik a až si vyjasní city ke svojí bývalce (jestli už se nestalo)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist