Rhodos

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393398 19.7.2018 16:26

Ahoj holky 😊 byla některá z vás v Řecku na ostrově Rhodos? Letos tam jedeme a zatím nevíme, jestli je dobrý napad si půjčit auto. Popř. Nějaké hezké místa? Jedeme tam s dětmi, takže ne nějaké skály😅😊

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, na Rhodosu jsem byla před 8 lety. Tenkrát jsme si půjčili skútr a vyrazili podél pobřeží do městečka Lindos, tam je to nádherný. Městečko v kopci, bílomodré domečky, úzké uličky, fakt pěkný. Na vrcholu kopce jsou pozůstatky řeckého chrámu, ovšem v tom vedru je to šílený se drápat nahoru. Můžete také využít donkey taxi (=vyvézt se nahoru na oslíkovi). Jinak na koupání je hezké Faliraki, tam jsou dlouhé pěkné pláže.

  • llucifer19.7.2018 16:44

    Ahoj, já byla na Rhodosu před 7 lety, bydleli jsme přímo v hlavním městě a na jeden den jsme si půjčili auto a objeli celý ostrov, určitě to za to stálo. Doporučuju navštívit Lindos a Prasonisi a určitě opevnění hlavního města, ale to je lepší nechat na večerní procházku.

  • My tam byli 14 dní zpět s dětmi 18 m a 4 roky. Auto jsme měli půjčené na tři dny, jeli jsme:
    Rhodos a aquarium ve faliraki
    Prasonisi a lindos
    Farma od Rhodos (krmení pštrosů a zvířátek, bezkonkurenční) a seven springs (to bylo zklamání, protože jsem čekala poradny výlet)

    Pak jsme z Kolymbie dvakrát jeli busem na tsambiku, kde je prý nejkrásnější pláž.

  • Byli jsme v červnu a bez auta si to s dětmi neumím představit. Vynechala bych motýlí údolí a eptá pigés, velmi se nám líbil Lindos i hlavní město. Vodní park Faliraki jsme vychytali v den, kdy nebylo moc hezky a bylo málo lidí, v sezóně je tam hodně narváno. Doporučuju i projet si vnitrozemí, zastavit v nějaké vesnici, posedět na návsi, dát si něco v taverně..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist