Revize dělohy Brno a okolí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392357 14.11.2018 17:25

Hezký den. Chtěla jsem se zeptat, kde jste podstoupily revizi dělohy, vy které jste z Brna a okolí. Do nemocnice jít nechci. Před dvěma roky jsem byla na tomto zákroku v nemocnici Milosrdných bratří a mám otřesné zkušenosti. Jednak revizi neudělali dobře, část tam nechali a rozvinul se mi šílený zánět a také prostředí nemocnice je hrozné. Máte některá zkušenost s soukromými centry jako je např. Reprofit, Sanatorium Helios atd.? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Petrakim14.11.2018 18:18

    Gynmeda v areálu nemocnice svaté Anny. Chodím tam k dr. A revizi mi dělali 1/2017.maji tam malý zakrokovy sál. Po dvou hodinách se jde domů.

  • Měla jsem jeden potrat a následnou revizi mi dělali v Bohunické porodnici - a otřesný zážitek, nebudu popisovat, abych nepohoršila. A druhé zamlklé těhu jsem měla a revizi mi dělali Sanatoriu Helios a nemohu vůbec srovnávat. Lidský přístup celého personalu, všechno proběhlo v pořádku a odpoledne jsem mohla jít domů, tedy s odvozem od manžela. Myslím, že tam byl nějaký poplatek, ale byla jsem opravdu maximálně spokojená!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist