Revize a kdy se začít snažit znovu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #240655 13.8.2017 14:33

Ahoj všem, prodělala jsem samovolný potrat a následně revizi. V nemocnici mi lékař řekl, že další snažení o miminko doporučuje tak po 3-4 MS cyklech. Při kontrole po revizi mi můj gyn. řekl, že je vše v pořádku a můžeme se snažit hned. Tak nevím, co si mám myslet - jsou to dva dost různé postoje. Určitě máte některé z Vás zkušenosti, díky za názory.

  • 13.08.2017 16:42:53 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud telo nebude pripravene, tak neotehotni..takze klidne hned...my ted taky musíme cekat a pri tretim cyklu jdu na ket..

  • Minu13.8.2017 20:10

    Kamaradka v pulce kvetna potratila a ted v pulce cervence otehotnela... Doktorka ji pri posledni kontrole po potratu rekla, ze kdyz otehotni driv nez za tri mesice (doporuceni nemocnice), tam se na ni zlobit nebude ;-) A presne jak pise Bobby, kdyz nebude telo pripravene, neotehotni... Po ,,sestinedeli'' a v pripade, ze nemas problemy a ovulujes, se nemusis bat :-)

  • petulinkaa1313.8.2017 21:59

    Ja pred 5ti lety potratila na zacatku brezna,samovolne,bez revize a v cervnu jsem nasla znova // snazila bych se hned,pokud je telo pripraveny,tak se chytne treba hned :-)

  • Mně to řekli podobně. V nemocnici hned po šestinedělí, moje doktorka doporučila počkat dva až tři cykly. Jediný rozdíl byl ten, že já podruhé otěhotněla v době, kdy staršímu dítku bylo 6-7 m, kojila jsem a začínala s příkrmy. Moje tělo oboje nedávalo. Došlo na slova doktorky. V prosinci jsem odstavila starší dcerku. V únoru jsem měla dálnici, která teď už tři roky stojí. Já bych jen nehlídala ovulku a nechala tělo odpočinout. Ona padne kosa na jámwn. Věřím na pohnojení. Já měla předskokany u obou holek.

  • Borlova14.8.2017 0:20

    Ono se to snažení doporučuje tak po těch 3 měsících z toho důvodu, že při revizi je odloupnutá větší část sliznice a ta se nemusí hned obnovit a mimčo se tím pádem nemusí dobře zavrtat. Ale pokavaď ti po kontrole doktor řekl, že se můžete hned snažit, tak určitě poznal jak tvoje sliznice vypadá a že je to ok. ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist