Řešení minulosti s novým partnerem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419509 23.7.2022 23:05

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na otázku, zda-li si myslíte, že je důležité s partnerem řešit opravdu do detailu své předchozí vztahové/sexuální zážitky. Já osobně mám pár věcí, za které se opravdu stydím a nerada bych, aby se je můj budoucí partner dozvěděl, zároveň se ale bojím faktu, že by se k těmto informacím mohl nějakým daným způsobem dostat a potom by bral samozřejmě za toho špatného mě. Obávám se, že kvůli tomuto problému nebudu schopna najít někdy partnera do života. Měla jsem, co se týče sexuální oblasti, celkem zajímavé mládí. Je mi 22 a od svých 15 let jsem spala se 7 muži, jednou z toho šlo o ,,trojku” se dvěma muži. Nejvíce se bojím právě toho, že by budoucí partner odsoudil právě to nevšední uvedené. Jaký na to máte názor?
Děkuji za všechny komentáře.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je poznat, že jsi mladá... Věř, že chlapovi kteremu na tobě bude záležet bude jedno jakou jsi měla minulost. Ta se nedá změnit a normální člověk to chápe. Já osobně chlapovi některé věci řekla ale taky ne všechno. Ale když by se to "provalilo" je mu to jedno. Každý byl mladý a blbý. Člověk bude mít vždy nějakou minulost , podstatne je co je teď a ne před Xlety.

  • nemusíš říkat vše hned, ale jak poroste důvěra v partnera, poroste (měla by) i chut se mu případně svěřit se svými zážitky. další věcí je, že pokud by se zeptal přímo na nějakou zkušenost, tak bych odpověděla pravdivě - nelhala. je to minulost kterou nezměníš a partner by to měl pochopit.
    můj partner měl taky velmi bouřlivé mládí a jak říkal - co neuteklo na strom nebo do vody tak mu neuteklo, ale odsuzovat to po letech? taková věc by spíš byla o nevyzrálosti partnera.

  • Určitě není nutné to řešit do detailu, a 7 rozhodně není žádné vysoké číslo a na trojce nic odsouzeníhodného nevidím. A on před Vám nikoho jiného neměl? Vůbec bych se s tím netrápila a kdyby se ptal, tak bych mu řekla, že co bylo bylo a s ním je to teď to nejlepší co zažívám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist