Rekvalifikační kurzy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408676 30.7.2019 9:21

Ahoj holky :) Přemýšlím už nějakou dobu nad rekvalifikačním kurzem. Jsem doma s mimčem, a bohužel jsem nestihla odpracovat tolik, abych po rodičáku měla jistou práci, tudíž mě potom bude čekat hledání práce nové. Mám maturitu na gymnáziu a rok praxe jako administrativní pracovnice a pomocná účetní. Ráda bych se ale v budoucnu ubírala jiným směrem, zaujali mě kurzy personalistiky a asistenta pedagoga. Pomohly Vám rekvalifikační kurzy s hledáním zaměstnání? Případně, jak to poté chodí s finančním ohodnocením. Ráda si poslechnu i zkušenosti v jiných oborech, třeba mě něco zaujme. Díky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik30.7.2019 9:41

    Ahoj, kurzem účetnictví jsem sice prošla, ale já už měla práci jistou ve své společnosti, jen jsem si potřebovala účetnictví oživit a získat nové informace, které se za tu dobu změnily. A jen jedna rada - vybírej si takový kurz, aby byl s akreditací. Jinak je ti kurz v takovém oboru, který ty chceš, vcelku k ničemu.

  • Ja jsem si delala kurz účetnictví a ted zpetne to beru spis tak ze to bylo neco navic co jsem si mohla napsat do zivotopisu. Sice delam v praci na obchodni pozici ale ze bych plne vyuzivala ty znalosti to ne..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist