Rekonvalescence po CS

Otázku položila: Bývalá uživatelka #174927 14.6.2017 18:22

Ahoj holky dneska jsem 6 dní po akutním CS zajímalo by mě jak jste se citíly vy ? Na záchodě je stále ten problém že je to docela bolestivé...Takové kreče jakoby...Sem tam zabolí podbříšek ale to spíš při odsávání jen...Co se očistků týče už mám jen takový růžový táhlý hlen...Občas je červenější ale nic moc extra...Zkrátka by mě zajímaly vaše zkusenosti jak Vám bylo po CS?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja mela ocistky de facto cele sestinedeli ve stylu 2 dny trochu krve, 3 dny nic a tak furt dokola. Narovnat bez ozcviceni jsem se dokazala az tak po tydnu, totez pokud jde o bezbolestne kaslani a kychani. Bricho me u prvniho bolelo to tech 4az 5 dnech jem pri vstavani, u druheho casto, coz bylo dano tim, ze se mi rozjela jizva.

  • dancewomen14.6.2017 21:44

    Každý to má jinak.Ja se hojila špatně,14 dní jsem byla nepoužitelna,jizva se mi hojila až čtvrt roku:-(Ale Tobě přeji,ať si brzy ok.

  • Už bude lépe, chce to hodně chodit, prostě se ta bolest rozchodí, za pár dní budeš určitě lepší. Očistky celé sestinedeli, ale slabé a občas nic, spíš po vykonání potřeby na wc se vždy spustily. Myslím,že nejhorší máš za sebou. :-)

  • Machu15.6.2017 8:46

    Musis to rozchodit to je to nejlepsi co muzes udelat. Taky me to dost bolelo a asi tak po 14dnech to uz bylo uplne ok a nebolel me podbrisek. Nejhorsi mas opravdu za sebou a ted uz bude lepe. Jinak ocistky jsem mela jen zezacatku silnejsi a pak uz jen spineni a skoncilo to 5. tyden po porodu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist