Reklama...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48685 24.2.2012 13:45

ta reklama od ORIFLAME, která mi naskočí okamžitě,když otevřu WomenZone mě fakt štve, nejde mi to dát pryč a myslím, že je to omezující,takto nutit koukat na reklamu!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nez si zacnete stezovat, mozna byste si mely zjistit, proc reklamy na webech jsou. Ne, ze by me reklamy nestvaly, ale tady jich nikdy moc nebylo a tohle je prvni vyskakovaci. A co vim, tak firmy pro svoji propagaci dneska pozaduji predevsim tyhle sileny formaty, takze je zazrak, ze to tu neni zahlceny jako na jinych webech. Asi takhle, bud prezijeme reklamy, nejlepe na nejaky i klikneme nebo si muzeme byt jiste, ze nas ceka bud konec tohohle serveru nebo jeho zpoplatneni... Ono provozovani webu neco stoji a drobny to vazne nejsou.

  • Naprosto souhlasím. Taky jsem se už s ní několikrát rozčilovala. Když ti ale vyjede, je na pravém okraji otevřít/zavřít a tím jí vypneš. Přiště ti ale vyjede znovu >:-[

  • JanaRad24.2.2012 14:02

    No, ale je méně otravná, než na jiných stránkách reklama od niv.y. Lítá tam pořád, ne jen při otevření, ale při každém "otočení" stránky!!! Hrůza!!!

  • Verousek8924.2.2012 16:45

    Také mě ty reklamy štvou, ale chápu, že z něčeho se ty servery musí zaplatit a čím jiným než reklamou.

  • mě by ta reklama na nervy nelezla, kdybych pokaždé když jí zavřu nemusela aktualizovat stránku, protože mi přestane reagovat myš, když se přihlašuju...když chci klidnout na cokoliv jiného, tak to jde...jen to přihlášování blbne...jinak reklamy mi nevadí:-)

  • lulatko24.2.2012 17:58

    Zmáčkni si F5 a ona se Ti ta stránka načte znovu bez té vyskakovací reklamy. Platí to tady i na jakýchkoliv jiných stránkách, kde to člověka štve.

  • Jednoduchý lék - stáhni si adblock.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist