Řekl mi že jsem jak prkno

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178818 18.9.2017 20:12

Dobrý den, 14.7 jsem přišla o panenství s přítelem s kterým jsem půl roku, strašně ho miluju ale včera mi řekl že jsem v posteli zatím jak prkno a bude mě muset něco naučit...přitom zkoušíme skoro vše mimo kouření to jsem řekla ať s tím zatím nepočítá že se na tk necítím a že možná dýl a poloha kdy já jsem nahoře mi není moc příjemná...jinak si myslím že nejsem jen ta která roztáhne a nic nedělá. No prostě tato věta mě od něho mrzí a nevím jak to vstřebat.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mila anonymko. Mrzi me to, ale tvuj pritel je pubertalni hnup. Kdyby mu na tobe zalezelo, dal by ti cas, i kdyby si toto myslel, nerekl by ti to. Naopak by s tebou pracoval. Sex je o souhre, kterou i lety zkusene pary hledaji roky!!! Nevim, kolik vam je, ale zrejme okolo 15. Nejste jeste zraly. Za par let, s pritelem, ktery te bude vazne milovat, se tomuhle zasmejes.

  • tak s takovým bych to dále netáhla... Jde mu jen o sex... a asi kouká hodně na porno... Takový není hoden Tvé lásky.. jen Tě využívá a hodně brzy kritizuje! Asi neví, co to je úcta k ženě, natož ke své dívce! Od takového ruce pryč.. protože v životě budeš pro něj nejen prkno v posteli (i kdybys nebyla) ale i v jiných věcech!

  • Pokud se k tobe takhle chova, bez jakekoli citlivosti a ohleduplnosti i kdyz vi, ze jsi jeste nezkusena, tak mu nejspis jde jen o tve sexualni dovednosti.
    Pokud mu chces dat sanci, uvolni se a dokaz mu, ze neco umis...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist