Rehabilitace

Otázku položila: Ivana35 6.9.2020 11:21

Ahoj již dlouho mně trápí bolesti zad. V krční páteři mám snížené ploténky a v bederní mám vyhřezlou ploténku a k tomu nějaký malý nezhoubný nádor který mi tlačí na nervy a střílí mi to do práve nohy. Byla jsem na dlouhodobé nemocenské. V březnu jsem nastoupila do práce. Docela jsem to zvládala. Je to něco přes týden co mně ta bederní páteř zase dost chytla v práci jsem trpěla a léky na bolest moc nepomáhali. Ve čtvrtek mi v ní píchalo. Na pátek jsem si vzala dovolenou měla jsem kontrolu na neurologii. Tam jsem jí řekla jak se věci mají dala mi obstřik který moc nezabral a napsala rehabilitace ale nemocenskou ne. Jsem švadlena celý den sedím a mám obavy jestli to usedím a pak jít na rehabilitace. Myslíte si že když zajdu za obvodní že mi tu nemocenskou dá?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik6.9.2020 12:48

    Rehabilitace je na nic. Najdi si dobrého chiropraktika a fyzioterapeuta. Chiropraktik ti srovná páteř a fyzioterapeut ti dá do pořádku svaly, aby svaly držely páteř, tak jak má být. Začala jsem se tím trošku zabývat kvůli svému manželovi, takže vím, že rehabilitace je o ničem. Jsou tam nekompetentní osoby, jen tahají peníze ze zdravotní pojišťovny. Ale dobří fyzioterapeuti a chiropraktici dokáží s tělem divi.

  • Kamilka3326.9.2023 20:17

    Já jsem měla podobné problémy se zády a také mi nic moc nepomáhalo. Naštěstí mi kamarádka poradila internetové stránky https://edumedicare.cz/fyzioterapeut, kde jsem se objednala k fyzioterapeutovi. Po několika návštěvách se mi ulevilo a moje bolesti zad trochu ustoupili. Není to stále úplně v pořádku, ale mohla jsem snížit léky na bolest.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist