Recenze na Europe Easy Energy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195300 21.11.2019 11:41

Zdravím holky, chtěla bych se zeptat jestli některá doma odebíráte energie od firmy Europe Easy Energy. Poohlížíme se po nové firmě kam bychom mohli po novém roce přejít, protože se celkem zdražovalo a tady ceny vypadají celkem ok. Tak by mě zajímali nějaké vaše zkušenosti a případně poznatky k nim. díky :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My už u 3E jako odběratelé budeme nějaký ten pátek, tuším že je to letos 5. rok, ale to je jedno. Vybrali jsme si je jednak že nás vycházeli levněji a to se drží a za druhý, že je to zavedená firma. Za mě pro ně palec hore.

  • Máto vůbec smysl měnit dodavatele energií když se všude kolem zdražuje? :-)

  • My máme u Europe easy energy připojený 3 odběrný místa (náš barák, chatu a byt po mamině, co teď pronajímáme). Přecházeli jsme k nim postupně, první místo jsme měli připojený někdy v roce 2016 a do dneška jsme s nimi neměli problém. Vyúčtování chodí přehledné, včas a v pořádku. Na infolinku se dovolám a dokonce i zadarmo, mají tu zelenou linku, což ještě dneska není u věch standard :-) a stejně tak funguje emailová pošta. Za nás tedy zkušenosti dobré a spokojenost jak se službami tak s cenou. :-)

  • Ahoj, my k nim akorát přecházíme. Našli jsme si je na internetu podle ceny, tak že to není na základě něčích zkušeností, ale že si na to manžel udělal chvíli času a projel si několik vybraných firem, kdy nám z toho pak vylezla Europe easy energy jako nejlepší možná varianta. :-) Energie u nich budeme mít od nového roku ,tak můžu dát pak echo po delší době :-)

  • Zdravím, přešla jsem k nim loni na jaře, měli dobrou cenu za plyn, tak jsem to k nim nechala převést. Nyní zvažuji i elektřinu, ale u té mám ještě fungující smlouvu. Mají smlouvy na dobu neurčitou a to mi vyhovuje. :-)

  • Poznatky asi nemám, ale zkušenosti ano a to víceméně dobré. Ceníky mají Alespoň co platím já OK.

  • Než jsme k nim přešli, tak jsme se taky hodně koukali po internetu jaké jsou reference a co kdo k nim píše. Jako máme je sice zatím rok, ale podle mě se můžeme přiklonit k té pozitivní části. Platíme jak jsme se domluvili míň a řešíme to online, takže i tady je nějaký pokrok, že nemusím co měsíc na poštu třeba :-)

  • Zkušenosti za 2 roky máme dobrý, jako odběry nemáme tak vysoký a platby do tisícovky, takže to fakt neřeším, tohle je pro mě Oky stav.


  • Vyzkoušela jsem je na aukci, kdy jsme měli od nich vysoutěžený dobrý ceny a pak po uběhnutí, jsme se domluvili a navázali u nich rovnou na klasickou smlouvu z jejich portfolia. Jsme u nich do dneška.

  • Těch menších společností je opravdu hodně. Osobní zkušenost s nimi nemám, ani jsem si od nich nenechávala poslat nabídku. My jsme momentálně s plynem u epet https://www.epet.cz/plyn/ a ještě máme v plánu k nim do konce roku přejít s elektřinou, ať máme obojí u jednoho :-) .

  • My jsme si nechali poslat několik nabídek, abychom mohli udělat porovnání, všichni vycházeli ze stejných údajů a přeci se cenou rozcházely někde i o dost. Hlava mi ty rozdíly nebere, vybrali jsme si Europe protože cenou nás z vybraných vyšli tak nějak nejlíp a v jejich podmínkách jsme se po druhé větě neztráceli.

  • Donina19.3.2021 14:16

    Ahoj, ráda bych to tu oživila a zeptala se na firmu a jestli máte někdo nějaký aktuální zkušenosti jak teďka během týhle nesnadný doby přistupují k zákazníkům. Dostali jsme totiž na ně dobrý tip ještě s plus dalšími dvěma firmami, tak si teďka děláme takovou menší rešerši, abychom věděli jak se rozhodnout :-) Budu ráda za všechny zkušenosti, děkuji

  • donalabuznice26.5.2021 23:40

    My jsme teď řešili změnu dodavatele plynu a na https://www.5nej.cz/srovnani-dodavatelu-plynu/ o Europe Easy Energy byly celkem dobré recenze. Zkusili jsme je tedy v kalkulačce a byli celkem levní, nakonec jsme však dostali přecejen ještě o něco lepší nabídku, takže jsme šli jinak, ale byli v záloze kdyby něco :)

  • Taky jsme vybírali z několika firem, cenami byly dost podobný, takže jsme to pak brali podle smlouvy a podmínek a my jsme nakonec u 3E skončili, protože i když teďka máme smlouvu na dobu určitou, tak pak po skončení se nám překlápí na neurčito takže když na to zapomeneme, jako že se nám to stává :-D tak je to jedno a můžem změnu rozmyslet kdykoliv. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist