Řasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24933 17.11.2011 15:15

Nevíte jak podpořit růst řas? Lámou se mi a vypadávají... :-(

Odpovědi správkyň témat

  • Co se týče podporu růstu řas, existuje něco jako řasenka. V podstatě obsahuje něco z očních kapek, které jsou jen na předpis a po pravidelném používání uživateli rostou řasy (známá si je po tom dokonce musela i stříhat). Tu látku daly do řasenky a ta se jmenuje Talika. Na internetu je normálně k sehnání, ale je dražší. Určitě je ale důležité i odličování. Já nedám dopustit na Odličovač očí od Mary Kay, je dvousložkový, super a taky vyživuje řasy, mám po něm řasy jak panenka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V Oriflamu mají přímo řasenku na podporu růstu řas - http://cz.oriflame.com/products/product-detail.jhtml mě vyhovuje, ale řasy se mi nelámou, ani nevypadávají, tak nevím, jestli to pomůže.

  • Ahoj, já když měla pocit, že mi vypadávají řasy, tak jsem vždy pod řasenku používala takovou tu tzv. bezbarvou řasenku a myslím, že to bylo ok (a asi jo, protože řasy mám pořád dobré a lidé kolem mě mi často říkají, že mám krásné dlouhé a husté řasy jak panenka). Proti lámání a vypadávání je také důležité nezapomínat se před spaním odlíčit (jít spát s nalíčenýma očima, to je snad to největší zlo pro řasy. Takže asi dost pomůže i dobrý odličovací prostředek, například nějaký přímo speciální na odličování očí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist