Rande - Líbání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40804 25.6.2011 22:24

Ahoj holky,zítra mám svůj den D.. Jdu s kamarádem na rande .. Jenže mám takový problém,je o 2 roky starší, to mi vůbec nevadí,ale on už se líbal .. A já ne,bojím se,co když se ztrapním že to třeba nebudu umět nebo tak?=D Nemáte nějáké rady?Děkujíí =D=)

Ááá .. tak Děkuji =D za krásné příspěvky, Ok .. snad se to povede - Poslední příspěvěk .. Vážně ho miluji =) tak Papa =D=) a Díky:)

Tak holky,padl jen polibek takže dobrý,kterej sem zvládla + bylo obejmutí a tak :) .. Ale teď mám zas depku na pátek protože když sme si spolu psali,řekl,že by mně hrozně rád políbil =D Takže už to nebude jen polibek.. ale líbačka (No ježííš =D snad to dám) :D :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Napiš, jak jsi dopadla. Jsem totiž strašně zvědavá :o)))

  • Neboj se, nemáš čeho. Líbání je přirozené a až se prvně políbíte, zjistíš, že na tom nic není a že to vlastně umí každý :o) Držím pěsti, ať rande dobře dopadne.

  • Přesně tak, každá jsme se bála a každá jsme to zvládla ;-) Svého třetího přítele - teď již manžela - jsem dokonce první políbila já :-D

  • petulinkaa1325.6.2011 23:17

    Jééé já když si vzpomenu na sebe,jak jsem se bála...a nakonec jsem to zvládla suprove,je to neco tak prirozenýho,že to zvládnes i kdyz si to nikdy nedelala...uvidíš sama :-) já byla taky vystrasena a moje prvni líbání bylo v Itálii s Italem,bylo mi 13let a delo se to primo na pláži u moře při západu slunce,romantika jako blázen a pak uz by ses líbala porad :-))))))))) návod neesistuje,ale uvidíš,že to zvládnes...neboj se,nemysli na to a bud prirozená ve všem a uvidíš,jak sama ze sebe budes prekvapena,ze si to krásne zvládla :-)

  • no nikde není psáno, že se musíš s klukem na prvním rande líbat ;-) a pokud to mezi vámi bude jiskřit, tak to půjde přirozeně samo...stačí do toho dát to, co k dotyčnému cítíš :-) já svého chlapa na prvním rande nepolíbila, možná jsem na to jen ve skrytu duše maličko pomyslela :-)), každopádně si polibek vynutil sám a přitom to byl úplně "obyčejný" polibek, žádná bouřlivá líbačka :-D Prostě tím chci říct, že některé věci se musí cítit, nejdou nacvičit ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist