Rakovina děložního čípku u panny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182512 8.7.2018 20:16

Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s rakovinou děložního čípku u panny. Je mi 27 let a poprvé jsem navštívila gynekologa z důvodu špinění před menstruací. Doktor mě hned poslal do nemocnice na ster děložního čípku, jestli nemám rakovinu. Jdu tam příští týden. Je opravdu možné, že mám rakovinu, když jsem nepřišla do kontaktu s HPV virem? Opravdu nemám nic s muži a mám strach... Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • gimi8.7.2018 20:35

    Já teda neodpovím k otázce, ale je mi divné, že tě posílá do nemocnice, stěry z čípku se přeci dělají normálně v ordinacích. Nebo to je kvůli toho, že jsi panna?

  • Tvuj gynekolog je s prominutim osel. Nechapu, proc te tak strasi. Bud v klidu. Pravdepodobnost ze mas rakovinu delozniho cipku je temer nulova.

  • Bohuzel i bez sexu muzes mit tuto rakovinu. Je to vzacne, ale i tak se to muze stat.... HPV,ktery tuto rakovinu zpusobuje, se prenasi zejmena sexem, ale muze se prenest i oralnim sexe, mazlenim. Vyjimecne i kdyz se jdes po nekom umyt a pouzijes jeho rucnik (ale to uz je fakt extremne vzacne)…

  • bibinv8.7.2018 21:46

    Taky netuším, proč tě kvůli tomu posílá do nemocnice. Myslím, že rakovina děložního čípku se přenáší pouze pohlavním stykem. Ale špinit můžeš i z jiných důvodů (cysta, polyp...), a to se dá zjistit i přes sono. Ale většinou je to lépe vidět přes vnitřní sono, když jsi panna, asi to bude problematické, proto tě asi poslal rovnou do nemocnice.

  • sono28.7.2018 22:00

    Podľa mňa nemožné. Mne osobne gynekológ povedal, že HPV niesom /keď bral na začiatku stery/
    A že kým nezmením partnera a partner ostane verný, Hpv nikdy nebudem. Zatiaľ to 15 rokov funguje.

  • vilamotylkova9.7.2018 8:44

    Když tě poslal přímo do nemocnice, tak se mu tam něco nezdálo a raději chtěl, aby bylo vše "ošetřeno" a nic nebylo zanedbáno. Je to pro tebe hodně náročné a ještě budeš, než budeš znát výsledky. Ale mysli na to, že to bude v pořádku, a že doktor nechtěl nic zanedbat. Držím pěsti, aby bylo vše v pořádku.

  • Tak karcinom na deloznim hrdle nezpusobi jen HPV. Takze jo muzes tam neco mit, sle je blbost to zminovat jen kvuli krvaceni mimo cyklus. Jinal teda mas muj obdiv za tvou cistotu.

  • Tak o tomto problému nevím teda zhola nic. Každopádně ti držím palce, aby to nic nebylo. A kdybys přeci jen musela s rakem bojovat, drž se! Světlo na konci tunelu je vždy a ty jej najdeš v ten správný moment. Asi podobně jako já jsem byla na dně a přítel mi objednal z https://imunity2go.cz/produkt/harmonelo-vitality/ jejich Aloe Vera. Rázem nemoc upadla. Byla jsem happy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist