Rady pro kamarádku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377083 27.5.2020 10:04

Ahoj vsem.
Kamoska se trapi. Seznamila se s jednym muzem a vse vypadalo nadejne padli si , on ji tvrdil ze ma o ni velky zajem a tvrdil ji to i tyden po jejich prvni schuzce atd... no ale on se nejak odmlcel necte ani jeji zpravy, nebere ji to kdyz mu volala,posledni zprava od nej ve crvrtek ze je v pohode jen je unaveny. Od te doby nic. No a tak ona se trapi ze nevi na cem je ze tohle nezazila. Ze kdyby chtel konec tak by ji aspon bloknul atd. Jenze porad to vyzvani zpravy necte tak se i boji zda se mu neco nestalo. Tak vcera me rikala ze by za nim jela. Nebydli pry daleko. Aby vedela co a jak dal se pry jinak nemuze posunout pokud v tom nema jasno co se deje. Co myslite ? Mela by tam za nim jet a ujistit se zda je v pohode a kasle na ni a nebo to nechat byt? Ja jsem se s tim osobne nesetkala ze by chlap ignoraci dal najevo nezajem ale u ni je to opravdu divne. Kdyby preci uz by o ni nestal tak ji blokne , kdyz by byl slaboch a nemohl ji to aspon napsat. Sama nevim co ji rici . Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy27.5.2020 10:45

    Kamarádka je dobrá stíhačka. Chlap jí dal jasně, sice nepřímo (jsou to srabi), najevo, že nemá zájem. Proč se ponižuje a pořád mu volá, píše a chce ho dokonce navštívit?

  • Boze, bloknul... Proboha decka zacnete premyslet mozkem a nachvilku se prepnete ,,offline,,.... Je jasne ze se ji nestrani pro nic za nic. Vykaslala bych se na neho a nevnucovala bych se, akorat bude za hloupou.. Jestli sem to dobre pochopila tak spolu ani nechodili, ne? A jestli na rovinu nebi schopny rict ze z toho couva pryc, taky to něco vypovídá..

  • Ja bych rekla, ze nikdo na rovinu nerekne, hele nemam zajem, koncime .... Typek se prestal ozyvat, to je pro me dostatecne vymluvny a tvoje kamaradka se uz jen a jen ztrapnuje, ja uz bych davno nevyvolavala... Jak tu nekdo psal, akorat bude za hloupou... I kdyz pokud tak moc porad vyvolava, tak uz nejspis za hloupou je

  • Majulina28.5.2020 1:15

    Několik možností.
    Někdy se muži odmlčí, protože mají strach, že na dotyčnou nemají, nechtějí investovat do vztahu (příklad: ZAMINDRÁKOVANÝ 35 M s břichem si nezačne s 25 štíhlou.)
    Někdy si po dobu odmlčení píšou (v lepším případě) s x jinými.
    Někdy přestanou mít zájem, protože se s nimi holka během toho prvního týdne vyspí.
    Muži jsou bludičky, sami se v sobě někdy ztrácejí. :O=
    Přeji hodně sil.Ženská musí mít trpělivost.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist