Rady, jak na látkové pleny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41789 1.4.2011 10:25

Chci se optat, používáte některá klasické bílé látkové pleny pro mimi? Chtěla bych nějaký návod, jestli neznáte třeba stránku na netu, jaké jsou způsoby zavazování? Díky za tipy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, používám-dokonce výhradně, zavazovat není třeba, existuje super vychytávka http://www.zbozi.cz/items
    stačí 1-2 (v případě, že se ta 1 stratí), pokud použiješ jako základ plenu složenou do trojuhelníku,či lépe na draka http://www.mamaja.cz/clanky/sklad-na-draka.. Navrch přidáš plenu-případně pleny složené do nudle, př. třeba i ručník, žíňku na podpoření savosti třeba do nočního balení-můžeš si s tím i pohrát a ttřeba složit krátkou tlusčí nudli a dát v místa, kam směřuje nejvíce čůrání-plen můžeš přidávat, ubírat. Se snappi sponkou drží plena sama o sobě i bez kalhotek, kalhotky navrch tak mají hlavně izolační funkci.
    Dnes jsou kvalitní klalhotky se zátěrem-ne žádný igelit, kterou jsou prodyšné, ale nepropustí vlhkost ven, ve kterých dobře drží pleny př. i jen narovno, tak pokud jen na rychlovku a víš, že dítě nebude mít stoličku-aby se kalhotky zbytečně nezašpinily), můžeš dát i jen narovno-bez sponky...Základ je, aby ti plena nekoukala z kalhotek, aby dítě neprovlhávalo

  • cudla1.4.2011 13:15

    http://www.latkovepliny.estranky.cz

    Jiank já používám BAMBINO MIO ,máme sadu od narození po nočník a jsem spokojená.Všeho je tam dost,jen ty nejmenší kalhotky nám nestačily.Malej hodně kakal a než jsme se naučili balit atd. tak byly kalhotky často špinavé.

  • používám klasické čvercovky, a na doporučení lékaře jsem si k nim koupila svchní kalhotky, protože vázání prý kazí kyčle, ale jinak stačí dobře složený trojúhelník a 2 spínací špendlíky, nebo sponka na pleny

  • Ahoj, já bych za sebe asi doporučila mrknout sem: https://latkovepleny.cz/ Sama jsem před časem na látkové pleny přešla a právě ty informace, které tam mají mi ve spoustě věcí dost pomohly. Zkus mrknout. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 699 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist