Rada při výběru za poděkování atd..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #22169 18.7.2011 22:05

Ahoj holky,
naši budou příští rok v červnu slavit výročí od svatby 30. let.
Tak jsem si říkala, že bysme jim mohly (já, ségra a brácha) za to něco dát, za to, že nás vychovaly, daly nám vše co sme potřebovaly atd..
Napadl mě dort s fotkou ze svatebního dne a co dál? Do lázních jezdí každoročně, takže to mě přijde takový nijaký jim dávat..a nic víc mě bohužel nenapadá :(
Budu ráda, když poradíte, třeba taky máte s tím zkušenost ;)
Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když měli naši 25. výročí svatby, tak sme jim se švicou nechaly udělat laserem vypálenou svatební fotku uvnitř skleněné kostky (dělají se k tomu i podsvícené stojánky). Ještě mě napadlo udělat jim fotoalbum s fotkama od doby, kdy sme byly mimina až do dospělosti, ale k tomu sem se ještě nedostala :.)

  • Mám rodiče rozvedený, ale kdyby měli slavit asi bych jim nechala udělat fotoknihu. Nastřádala bych všechny fotky od toho kdy spolu začli chodit až po současnot. Oskenovala je a dělala tam takové mezníky, jako svatba, první dítě, nebo něco o čem třeba rádi vypráví. Udělat k tomu popisky, sem tam přihodit i nějaké vzkazíky. Viz třeba u vašeho narození něco jako mami tati mám vás ráda a podpis dotyčného. Mám zkušenosti že tyhle fotoknihy vždycky udělají radost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist