Rada

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419639 7.4.2019 14:04

Ahoj, potřebuju se poradit. Asi 2 měsíce jsem měla přítele, všechno bylo krásný, rozumněli jsme si a já si myslela, že jsem konečně našla toho pravého. Dokázala jsem si s ním představit budoucnost. Včera mi napsal, že byl v hospodě a že se opil a líbal se s jinou ženou. Já jsem až tak moc naivní, že bych mu to prominula. Jenže potom mi napsal, že potřebuje pauzu a o chvíli později, že nechce dlouhodobej vztah. Nechápu to. Proč do toho tedy šel, když to věděl. Teď mi není schopnej ani napsat. Napsala jsem mu zprávu a rozloučila jsem se sním, jenže nejde přestat na něj myslet. Pořád si neuvědomují to, že to vlastně zkončilo

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik7.4.2019 14:15

    Ahoj, takový kluk si tě nezaslouží. Už mu nepiš, neponižuj se a kdyby se chtěl k tobě vrátit, buď hrdá a tvrdá. Udělal to jednou, udělá to znovu, lidi se nemění. Chvilku to bude trvat, ale čas opravdu vše zahojí a přestaneš na něj myslet. A uvidíš, že v nečekanou dobu najdeš toho pravého

  • Francy7.4.2019 14:28

    Asi nebyl tak zamilovaný, když se po 2 měsících s tebou dokázal vykousnout s jinou, nestojí ani za jednu slzu. Ukaž mu, že tě nemůže rozhodit, tím ho dostaneš nejvíc!

  • Ten už tě zřejmě hodil přes palubu. Vyplakej se, zhluboka se nadechni a jdi dál. Na světě je hezkých kluků dost, pořád máš z čeho vybírat ;-)

  • Zanthia17.4.2019 15:43

    Já tě úplně chápu. Asi to není ten, za koho jsi jej považovala. Možná časem dospěje, ale teď prostě není. Možná mu to dojde už za pár dnů. Nehrála bych před ním komedii, že je ti to fuk, to rozhodně ne. Nebylo by to upřímné a asi to ani nejde, když jsi vztah brala vážně a je to pro tebe velké zklamání. Ale nemá smysl ho ani uhánět. Snaž se přivést sama sebe na jiné myšlenky, odpočiň si, odreaguj se, vyjdi si s kamarádkou do kina nebo kamkoliv se ti chce... a časem to přebolí nebo se možná i vspamatuje, ale to teď ty neřeš.

  • Risu7.4.2019 14:36

    Po 2 mesicich uz jsi planovala budoucnost? Nedivim se, ze ho to vydesilo:(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist