Pustily byste svou patnáctiletou dceru jet xx kilometru za přítelem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420579 15.6.2019 13:20

Dobrý den, je mi 15 let a já mám docela strach se ptát na něco rodičů, bojím se zamítnutí. Chci se zeptat, jestli by mě rodiče pustili třeba jet do Šumperku pokud to je 2/3 hodinky ode mě, či do Hradce Králové o prázdninách. Jelikož jsem dítě spíše co má přátele na internetu. Pustili by jste třeba své dítě které by mělo 15 let? Děkuju pokud někdo odpoví😅

  • 16.06.2019 13:04:10 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 16.06.2019 13:04:10 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechapu proc se deti boji ptat rodicu .. :-(
    Pokud ale chces jet pryc za zabavou a muzi, jak jsi zadala temata, dala bych si na to byt tebou pozor. Az do 18 let za tebe zodpovidaji rodice a pokud to nebude nejaky organizovany pobyt, napr. tabor, pravdepodobne te nepusti. Lhat rodicum se v tomhle pripade nevyplati, praskne to vzdycky.
    Samozrejme nevime jak to mas doma napr s chozenim ven a tak, takze nemuzeme rict co udelaji zrovna tvi rodice. Muzeme ti ale nabidnout pohled na vec obecne jako rodice.
    Zkus ale zapracovat na duvere s rodici, bude se ti to ted v puberte a nasledujicich nekolika letech hodit casto.

  • Je strašně zajímavé toto číst, když ze Šumperka jsem a je mi 17.. za kým mladým bys tak jela :-D
    Jinak myslím že ti nezbývá nic jiného, než se zeptar. Každopádně bych byla vážně opatrná pokud jste si psali nebo volali jen přes internet a nevíš, zda-li je ,,ibff” vážně reálný, aby tady na tebe nečekal nějaký padesátník ;-) Já od té doby co jsem viděla upoutávku na film V síti, tak bych se bála i já, a to jsem tady za chvíli plnoletá. Uvidíš :-)

  • Za mě se určitě zeptej a zkoušej "vyjednávat" a najít aspoň kompromis... já v 16 na tom byla podobně, ale tak moc jsem se bála zeptat, že jsem radši lhala, že jedu ke kamarádce... no a pak to samozřejmě prasklo a od té doby mě naši skoro nikam nepouští a to je mi 19 :)

  • A je problém aby on dojel k vám ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist