Pupínky po holení - budou příteli vadit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46638 10.6.2011 12:51

Bojím se, že mému přítely budou vadit mé pupínky na přirození ale když já pokaždé když se oholím tak naskáčou prostě ikdyž používám všelijaké mastičky a ták bojím se , že mu to příde odpudive a kvůli tomu semnou třeba ani nebude chtít souložit :( co si o tom myslíte??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že mu to zas tak vadit nebude, možná vůbec, je to normální...zkus mít vždy ostrou žiletku a holit třeba těsně přes milováním.)

  • taky si myslím že to nebude ani vnímat,my ženské si kolikrát myslíme jak jsme tlusté,máme pupínky,malé prsa a já nevím co ještě a oni to chlapi ani nevnímají nějaký ten ďolík na prdelce nebo pupínek na pipině.A věř tomu že když mu to neřekneš tak ani nebude vědět :-))) Oni to mají v té lebce přepnuté na jiný mód než my.
    Jsem se tuhle omylem podívala při souloži za sebe kde je zrdcadlo a málem to se mnou prsáklo jak jsem viděla jak se mi ten zadek hrne sem a tam a bylo po vzrůšu na nic jiného jsem pak nemyslela než že mám prdel samej pomerač a ten můj mi pak řekl jak to bylo vzrušující jak se mi prdelka kroutila.Prostě neřeš to a užívej si sexu :-)))

  • Pupínky po holení prostě vždycky byly, jsou a budou. :)
    Já už jsem s tím tolikrát bojovala, zkoušela jsem různé krémy, holit po směru růstu chloupků i proti, všemožné žiletky... A vždycky mi tam nějaké naskákaly.
    A víš co je na tom nejkrásnější? Že chlapi to vůbec nevnímají :D

  • Já proti těmto pupínkům boboju tak, že se ještě před oholením umyju gelem pro intimní hygienu (třeba Lactacyd) pak opláchnu, při holení používám též intimní gel, znovu opláchnu a po oholení umyju ještě jednou. Četla jsem to kdysi někde na netu a docela to pomáhá. Holím po směru a tak 2x týdně. A navíc po oholení se namažu dezinfekční indulonou (ta červená). Neříkám, že bych byla úplně bez pupínků, ale je jich o dost míň :) Tou indulonou mažu i nohy (po oholení) tam jinak mám taky problém se zarůstáním chloupků :(
    Jinak si myslím, že tohle chlap opravdu nevnímá, tak jak napsaly holky... myslí totiž úplně na něco jiného ;)

  • Myslím si, že to ho od soulože neodradí. A navíc já ty puspínky mám tak na druhý den, takže když se oholíš ten den, kdy to možná bude, tak žádné by neměly být ;) a pokud Tě má rád, tak proč by mu to mělo vadit ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist