Půjčka při exekuci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #391256 20.3.2019 11:16

Ahoj holky, vím, že mi budete radit, ať si nepůjčuju, atd. Ale věc se má tak, že mám exekuci, kterou pravidelně splácím. Nyní už mám já i manžel lepší práci a jsme na tom finančně lépe. Ale porouchalo se nám auto, na opravu teď nemáme, ale bez něj manžel nemůže fungovat, protože je živnostník a musí se dostávat k zákazníkům. Nechci rady typu, ať sed dál nezadlužujeme, nebo ať si půjčíme od rodiny. Bohužel nemáme od koho. Proto se chci zeptat těch, co třeba mají takovou zkušenost a někde jim půjčili i přesto, že mají exekuci, tak kde? je mi jasné, že to bude nějaká nebankovní společnost s vysokýma úrokama. Proto si prosím všechny rady, ať do toho nejdu, nechte ;) Děkuji za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bud nebankovni, na netu je jich hromada nebo treba zonky 😊 (i kdyz je to taky zastresene bankou).
    Ja mam napr k beznemu uctu predschvaleny nejaky ramec pujcky, tak pripadne zjistit, jestli mate i vy (je to videt v internetovem bankovnictvi).
    Pripadne u znamych, pokud byste nekoho sehnali, doporucuju mit sepsanou kvalitni smlouvu, a nepujcovat si na smenku.

  • macicekkajik20.3.2019 12:34

    Nejste v insolvenci, tím pádem si klidně půjčit můžete. ale samozřejmě u nebankovních firem. Záleží na tom, jak velká půjčka to má být, protože i u nebankovních půjček u větších částek vás mohou zjišťovat, zda nemáte exekuci, to samé i na zonky. Je potřeba to vyzkoušet.

  • Fair Credit půjčuje i s exekuci kamarád si od nich půjčil tak vím také má exekuci ale potřeboval také na něco

  • Ahoj, s půjčkou při exekuci zkušenosti teda nemám, ale určitě doporučuju fakt pečlivě vybírat, ať svoje problémy ještě nezhoršíte. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit tenhle srovnávač - https://www.ferovepujcky.cz/rychle-pujcky - vše je tak hezky přehledně vypsané, takže hnedka vidíte, kolik si můžete půjčit, na jak dlouho a jaký k tomu bude úrok. Hodně zdaru!

  • donalabuznice17.11.2019 15:23

    Ahoj, myslím že by to šlo vyřešit půjčkou bez doložení příjmu. My jsme si ji brali přes https://www.bezvamoney.cz/pujcky-bez-dolozeni-prijmu/ a o to, jaké máme příjmy či závazky se opravdu nezajímali, takže by to mělo jít bez problému.

  • Podle mě bude jediná možnost nebankovní půjčka. Institucí, které takové půjčky dnes nabízí je hned celá řada, takže je z čeho vybírat. Co vím, tak takové půjčky jsou vhodné například i pro lidi v insolvenci, viz https://www.finstart.cz/pujcky-pro-lidi-v-insolvenci/ takže si myslím, že něco takového by mohlo být řešení i ve vašem případě.

  • JanaK2014.1.2023 19:42

    S manželem jsme se také několikrát dostali do finančních nesnází, ale vždy se nám podařilo se z nich dostat bez spadnutí do exekuce. Napadá mě, jak vyřešit váš problém s rozbitým autem. Jelikož jste napsala, že je váš manžel živnostník, tak jistě zná spoustu řemeslníku, takže by mezi nimi mohl být, alespoň jeden automechanik. Byli jsme také v takovém problému a jeden automechanik nám počkal s placením za opravu a my si zatím vyřídili na internetových stránkách https://finuance.eu/ v sekci hypotéka refinancování, kde jsme zjistili, kolik měsíčně ušetříme za splátky a mi zaplatili za opravu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist