Psychicky na dně

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29697 7.7.2011 19:46

Ahpj holky, už to na mě zase přišlo a je to děs. Tento měsíc jsem poprvé začalůa užívat clostík a taky duphaston. Dávám tomu tak velkou naději že se to miminko konečně povede, ale tak moc se bojím že to zase nedopadne dobře. Jsem z toho uplně psychicky vyřízená. Pořád na to musím myslet.Jsem 16 DC takže mi nezbývá než čekat . Ale to je tak hrozné. Nemám se komu svěřit. Manžel odjel a kamarádky jsou těhotné takže to berou jinak.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nesmutni...:-( je blbý, jestli jsi sama doma, ale na druhou stranu chápu, že nejsi sadomasochista a jít mezi své těhotné kamarádky je hrozně těžké...bylo by dobré něčím zaměstnat hlavu, vyrazit někam když je tak krásně, na víkend nebo třeba jen někam k vodě, někam na výlet nebo cokoliv co alespoň na chvíli zabaví tvou hlavu...já vím, je to těžké, taky se snažím otěhotnět..co rodina? tam taky nemáš oporu? nebuď smutná bobíčku..:-(

  • Sedět doma a stresovat nepomůže ani tobě ani miminku... Jak psala PaMir, někam vyjeď, choď na procházky, uklízej, vyšívej třeba i :D nějakk se zabav, netuším co tě baví... Ber to tak - jsi žena a skoro každá žena je schopná mít dítě a ty je mít budeš :) Jen někomu to trvá déle a někomu méně než otěhotní :)

  • To je dobře, že ses svěřila tady. Přeci jsme tady od toho :-). A už jsi 16DPO? Jak dlouhou máš luteálku? Kdy má dorazit nebo nedorazit MS? Určitě je dobré lékům věřit, ale nesmíš se na to tak upínat. Ale samozřejmě držííííím moc pěsti, aby zabrali. Drž se a přeju pevné nervy :-)))

  • Ahoj, my taky s přítelem chceme už 1,5roku miminko a stále nic.vyšetřeni vše v pořádku a s tále nic.Dostala jsem tedka taky clostík.Ale eltime příští měsic na dovolenou tak ho začnu brát až od září.tak snad taky zabere.SSnažím se myslet taky na jiné věci než na mimčo,ale mco to nejde.kolem mě je s pousta těhotných i tedka a některé vysadili prášky chvili předemnou a už čekají druhé.já myslím, že miminko ví kdy má přijit snad jendou ke me příjde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist